Dark Souls II'de Spear önerisi

Yer
Mother Adana
Daha fazla  
Oyunda Lost Sinner'ı yeni geçtim. Buraya kadar Fire Longsword'la iyi gittim. Oyunun düşman yapısına göre Spear kullanmak çok mantıklı geldi. Bir tane uzun kılıç yapacağım ama bir tane de Spear önerisine ihtiyacım var. Build Str ve Dex gidiyor.

Son düzenleme:
DEX için çok iyi seçenekler var ancak Quality için (DEX+STR) en iyi seçenek Yorgh's Spear, o da maalesef DLC'lerden birini bitirdiktren sonra elde edilebiliyor sadece.
Ona da o zaman ihtiyacımız olur. Ana oyun için Heide Spear buldum beğendim ama Faith istiyor. Oyundaki mekanikler öyle ki ne HP ne Stamina yetmiyor. Pot içme için hızı için bile stat vardı. Faith yetiştirir miyim bilmiyorum ama bu Spear'ı belki de kullanırım.

Büyük ihtimal oyunu bitirdiniz ama yinede cevap vereyim. Tam spear değil de lance diye bir silah türü var oyunun başındaki bölgede 1 tane vardı hatta. Bende mızrak ve lance buildi yapmadım hiç daha.

Büyük ihtimal oyunu bitirdiniz ama yinede cevap vereyim. Tam spear değil de lance diye bir silah türü var oyunun başındaki bölgede 1 tane vardı hatta. Bende mızrak ve lance buildi yapmadım hiç daha.
DLC'lerle birlikte 2 gün önce bitti evet. Heide Spear oyunun %80'ine kadar çok iyi taşıdı. Partizan adlı mızrağı düz geliştirdim resin sürerek o da harika oldu. Başka mızrak kullanmadım ama DS2'nin öyle bir yapısı var ki mızrak kendi başına avantaj sağlıyor.

Elimde Lance vardı iyisinden ama 2 Greatsword bir tane Rapier geliştirdim sıra gelmedi. Oyun sonradan çok nerflenmiş galiba. Bazı DLC bosslarını bile Heide Spear ile kesebiliyordum.

Dragonslayer'ın mızrağını kullanmıştım ben bir süre. Tabii mızrak olmasından ziyade yıldırım hasarı içindi.

DLC'lerle birlikte 2 gün önce bitti evet. Heide Spear oyunun %80'ine kadar çok iyi taşıdı. Partizan adlı mızrağı düz geliştirdim resin sürerek o da harika oldu. Başka mızrak kullanmadım ama DS2'nin öyle bir yapısı var ki mızrak kendi başına avantaj sağlıyor.

Elimde Lance vardı iyisinden ama 2 Greatsword bir tane Rapier geliştirdim sıra gelmedi. Oyun sonradan çok nerflenmiş galiba. Bazı DLC bosslarını bile Heide Spear ile kesebiliyordum.
Ben Heide mızrağına ateş infuse edip Earthen Peak da yılanlı bossa bonfire astetic basarak kullandım. Bende anaoyunu bitirdim ama DLCler kaldı hemen NG+ geçmedim.

Dragonslayer'ın mızrağını kullanmıştım ben bir süre. Tabii mızrak olmasından ziyade yıldırım hasarı içindi.
Birinci oyunda kullanmıştım az onu.

DLCler kaldı hemen NG+ geçmedim.
Aslında çok çok iyi mızraklar var ama elimdekiler yetti. Dediğim gibi bosslar nerflenmiş galiba. Tabi boss yolları, oyunun kontrolü ve tuhaflığı çok yıprattı o ayrı.. DLC'de bulduklarımdan Rapier türü olan Espada Ropera da çok faydalı olmuştu.

İşler kötü gitseydi bunu veya benzerini hazırlayacaktım.

Aslında çok çok iyi mızraklar var ama elimdekiler yetti. Dediğim gibi bosslar nerflenmiş galiba. Tabi boss yolları, oyunun kontrolü ve tuhaflığı çok yıprattı o ayrı.. DLC'de bulduklarımdan Rapier türü olan Espada Ropera da çok faydalı olmuştu.

İşler kötü gitseydi bunu veya benzerini hazırlayacaktım.
Espada Rospera bende vardı DLC'den değil diye hatırlıyorum yanlış olabilir. İçe Rapier vardı DLC de.
Bende mızrak, lance buildi yapacağım bir ara.

Espada Rospera bende vardı DLC'den değil diye hatırlıyorum yanlış olabilir. İçe Rapier vardı DLC de.
Bende mızrak, lance buildi yapacağım bir ara.
Evet evet DLC'de değil ana oyunda. Ice Rapier de çok ilgi çekici, buz fırlatıyordu galiba. Devam etsem kullanacağım Rapier olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı