Dark Souls Remastered ateşi canlandırmak ne işe yarar

Masra

Zeptopat
Katılım
18 Mayıs 2024
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kofluktan kurtulun üstündeki canladır olan.

Adsız.png
 
Bonfire dan alacağın estus miktarını 5 arttırıyor olması lazım. Sayı farklı olabilir. İngilizcesi Kindle. Katılıyorum Türkçe oynamayın, hiçbir şey anlaşılmıyor. Zaten takip etmeniz gereken bir hikaye yok görünürde.
 
Kalıcı mı? Yoksa geri gidiyor mu?
Hocam ingilizceden anlamıyorum hem Türkçe iyidir sizin ingilizceniz iyi olabilir ama benimki kötü.
Kalıcı arttırıyor. Her bonfirelarda 10 sa 15 alıyorsunuz estus. Peki siz bilirsiniz ama türkçede ingilizceden daha zor anlayabilirsiniz ondan söylüyoruz
 
Kalıcı mı? Yoksa geri gidiyor mu?
Hocam ingilizceden anlamıyorum hem Türkçe iyidir sizin ingilizceniz iyi olabilir ama benimki kötü.
Evet. Bu arada mevzu ingilizce seviyesi değil hocam. Türkçesi kafanızı daha fazla karıştırır,belki oyundan bile soğutur. Yama kötü ama yapanları suçlayamam, oyunun ingilizcesi bir tık ağır ve Türkçeye tam olarak çeviremiyorsunuz. İngilizcenizi kötüleme yok yani yanlış anlamayın lütfen. Sizin için söylüyorum.
 
Oyunun başlangıcında humanity basıp kindle opsiyonunu kullanırsanız o bonfire'da oturduğunuz zaman kalıcı olarak 10 estus alırsınız, oyunun ilerisinde belli bir boss'u kestikten sonra bu sayıyı 20'ye kadar çıkarabilirsiniz.
Bu arada ben de türkçe oynamanızı tavsiye etmem hocam, oyunun ingilizcesi ağır olduğu için çevirisi tuhaf duruyor.
 
Evet hocam 5 arttiriyor.

Kalıcı arttırıyor. Her bonfirelarda 10 sa 15 alıyorsunuz estus. Peki siz bilirsiniz ama Türkçede ingilizceden daha zor anlayabilirsiniz ondan söylüyoruz.

Dark Souls Remastered oynamadım fakat 15 estus aşırı fazla değil mi? Elden Ring'de bile en fazla 11 tane alınabiliyor. Dark Souls'da yoksa çok iksir verip az mı dolduruyor can barını.
 

Geri
Yukarı