- Makaleler
- 12
Xbox beleş verdi diye indirmiştim, ilk boss'u geçemeyip oyunu bıraktım, 7-8 yıldır yüklü ama elimi sürmedim 
Hocam şöyle ben daha tam oralara gelemedim. Çünkü Capra Demonu kestim orada kaldım. Sebebi ise o yoldaki köpekler ve askerler. Bir türlü geçmeme izin vermiyorlar, bende sinirlendim oynamayı bıraktım. Dark Souls 3'ten devam ediyorum şu an da. O yüzden o kadar bir bilgim yok. Bende yavaş yavaş öğreniyorum her şeyi ama o yoldan geçemediğim için bıraktım oyunu. Orası nasıl geçiliyor herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Hocam ilk boss çok kolay sadece yuvarlanman gerek.Xbox beleş verdi diye indirmiştim, ilk boss'u geçemeyip oyunu bıraktım, 7-8 yıldır yüklü ama elimi sürmedim![]()
Xbox beleş verdi diye indirmiştim, ilk Boss'u geçemeyip oyunu bıraktım, 7-8 yıldır yüklü ama elimi sürmedim![]()
Olabilir 13 yaşımdaydım, oyunu anlamadan önüme gelenle savaşmaya çalışıyordum.Hocam ilk Bossu diyorsanız o çok kolay bir Boss. Büyük ihtimal daha kılıç verilmeden önce savaştınız.
Olabilir 13 yaşımdaydım, oyunu anlamadan önüme gelenle savaşmaya çalışıyordum.
Hocam oyunun geri kalanı zor ama.Hocam onun sol yanında bir kapı var oradan kaçacaksınız. Zaten sonradan size kılıç ve kalkan verilecek. Zaten asıl Boss savaşına yukarıdan başlıyorsunuz onun üstüne atlayıp saldıracaksınız, yarı canı gidiyor zaten. Sonra Boss un dibine girip vuracaksınız. Uçunca zaten kaçın. Bence tekrar bir deneyin. O kadar zor değil.![]()
Hocam oyunun geri kalanı zor ama.
Atlamayı bilmiyordum,(hala bilmiyorum.) Fireball ile almıştım.
Ben kaça kaça yenmiştim daha kolay geldi.Aynen Fireball ile alınabiliyor bazı Speedrunnerlar böyle yeniyordu. Zaten Taurust Demon da illa üsten atlayıp o saldırıyı yapmak zorundayız. En azından işi kolaylaştırıyor.
Hocam şimdi sisten içeri girince sağ tarafta bir merdiven var ona tırmanıyorsunuz. Orda okçular var onları öldürün işi kolaylaştırır zaten. Sonra iniyorsunuz belirli bir yere kadar geldikten sonra zaten Taurus Demon kuleden atlıyor zaten. Onu görür görmez geri dönüp merdivene koşuyorsunuz üste çıkıyorsunuz. O da zaten sizi takip ediyor, yakınlaştığında kulenin üstünden atlayıp saldırıyı yapıyorsunuz. Ondan sonra zaten hep dibinde durmamız lazım. Kılıcıda 2 elle kullanıyoruz. Zaten baya kolay ölüyor.Ben kaça kaça yenmiştim daha kolay geldi.
Üstten atlama nasıl oluyor?
Oyunun başında ışınlanma olmamasını çok kötü.
Hocam şimdi sisten içeri girince sağ tarafta bir merdiven var ona tırmanıyorsunuz. Orda okçular var onları öldürün işi kolaylaştırır zaten. Sonra iniyorsunuz belirli bir yere kadar geldikten sonra zaten Taurus Demon kuleden atlıyor zaten. Onu görür görmez geri dönüp merdivene koşuyorsunuz üste çıkıyorsunuz. O da zaten sizi takip ediyor, yakınlaştığında kulenin üstünden atlayıp saldırıyı yapıyorsunuz. Ondan sonra zaten hep dibinde durmamız lazım. Kılıcıda 2 elle kullanıyoruz. Zaten baya kolay ölüyor.
Hocam şimdi sisten içeri girince sağ tarafta bir merdiven var ona tırmanıyorsunuz. Orda okçular var onları öldürün işi kolaylaştırır zaten. Sonra iniyorsunuz belirli bir yere kadar geldikten sonra zaten Taurus Demon kuleden atlıyor zaten. Onu görür görmez geri dönüp merdivene koşuyorsunuz üste çıkıyorsunuz. O da zaten sizi takip ediyor, yakınlaştığında kulenin üstünden atlayıp saldırıyı yapıyorsunuz. Ondan sonra zaten hep dibinde durmamız lazım. Kılıcıda 2 elle kullanıyoruz. Zaten baya kolay ölüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.