Dark Sub Zero kasa Nasıldır?

Berk Özarslan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Uzunca süren kasa arayışlarımdan sonra en iyi F/P kasası olarak -ki bütçem maksimum bu kadar- Dark Sub Zero olarak karar verdim. Sizin düşünceleriniz nedir bu kasa hakkında ? 12V kanalından 675W veriyor. PSU ve 43cm'ye kadar kart desteklemesiyle ileriye dönük hem de tasarım bakımından gayet cezbedici. Haftaya sistemimi topluyorum ve tek kalan parça bu.
Sistemim :
AMD FX8 8320
Gigabyte 970A UD3P
Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM SATA3 64MB
Corsair 4 GB 1600 Mhz Vengeance
Powercolor HD7870 Edition

Sistem %99 bu şekilde olacak. İşlemciye yüklenmemin sebebi ekran kartına 2 sene sonra yüklü para yatırarak uzun süre kullanmak. İlerde işlemci fanı alarak 4.5 oc yaparım büyük ihtimalle. Çok konuştum sözü size bırakıyorum :)

Edit : 1 ay sonrası için 4 GB ram takviyesi de düşünüyorum.

Gigabyte 970A-UD3P almayın, çok zorlanırsınız bazı konularda. Yaklaşık 8 TL daha vererek ASUS M5A97 R2.0 alınız.

Kasa konusunda, dark kasalar gayet güzel. Umarım bir sorun çıkartmaz.
FX8320 seçmişsiniz, render tarzı işlemlerle de uğraşacaksınız anlaşılan.

Overclock'u şu an yapmayın, BIOS'dan yapıp 3.8 olarak kullanın, ileride düşünürsünüz.

Gigabyte 970A-UD3P almayın, çok zorlanırsınız bazı konularda. Yaklaşık 8 TL daha vererek ASUS M5A97 R2.0 alınız.

Kasa konusunda, dark kasalar gayet güzel. Umarım bir sorun çıkartmaz.
FX8320 seçmişsiniz, render tarzı işlemlerle de uğraşacaksınız anlaşılan.

Ud3p'i faz sayısından dolayı tercih etmiştim. Evet render fakat daha çok oyun tabii ki. Oyundan kastım da Metin2 tarzı çok grafik istemeyen oyunlar. Ultra takıntım vs de olmadı şuanki bilgisayarımdan dolayı :) Amacım işlemciyi şimdiden yüksek tutup ilerde ekran kartına yüklenmek.

Gigabyte 'ın bios ayarlarının oldukça zor olduğunu söylüyordu kullananlar. Anakartı Oğulcan 'ın tavsiye ettiği modeli alman uzun vade de yararına olacaktır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı