Dark Subzero Mid Tower Kasa Modifiye

Kubilay Bozkurt

Megapat
Daha fazla  
Dark SubZero Mid Tower PC kasası var elimde. Yan kapağında pencere açtırmak istiyorum yani görsellik açısından geliştirmek istiyorum. Nasıl ve nerden yaptırcam, ne kadar tutar ?
Ya da kasayı önermiyorsanız değiştirmeli miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark SubZero Mid Tower PC kasası var elimde. Yan kapağında pencere açtırmak istiyorum yani görsellik açısından geliştirmek istiyorum. Nasıl ve nerden yaptırcam, ne kadar tutar ?
Ya da kasayı önermiyorsanız değiştirmeli miyim ?
Pencere açtırmak yerine onu makul bir fiyata satıp pencereli kasa satın alabilirsiniz.

Bu kasanın hava akışını bozar ve tozlanmaya sebep olur pek önermiyorum ama.
Kasanın her hangi bir çıkıntısıyla vs. oynamıyacağım ebat şekil aynı sadece yan taraf cam olacak.

Pencere açtırmak yerine onu makul bir fiyata satıp pencereli kasa satın alabilirsiniz.
Şuan alacak durumum yok ve su soğutumcum da yok yani alacak olursam da ikisini bir alacağım zamanı gelince

Benim görüşüm hiç gerek yok. Kasa zaten masanın altında duracak. Eğer siz monitörün yanında kullanıyorsanız @TechnoMan46 arkadaşın dediği gibi satıp pencereli bir kasa alabilirsiniz. Yan kapağa'da birkaç şerit led ile kasanızı şenlendirebilirsiniz :).
Masanın üzerinde yanım da duruyor yan kapağı açık iki şerit led var artı fanlar'da ledli görselliği güzel şuan ama kapalı olması gerek daha serin olması için hemde gözükmesini istiyorum onun için pencere düşünmüştüm.

Dostum yapmak istediğin şeyin burayla ilgisi yok aslında :D

Yan kapağı demirdir muhakkak. Demirin orta bölümünü çok büyük olmayacak şekilde kare şeklinde kesip yerine cam levha takabilirsin ama bunun için orayı kesebilecek ve yerine levhayı yerleştirebilecek ekipmana ihtiyacın var tanıdığın bir nalbur varsa yardım alabilirsin.

Dostum yapmak istediğin şeyin burayla ilgisi yok aslında :D

Yan kapağı demirdir muhakkak. Demirin orta bölümünü çok büyük olmayacak şekilde kare şeklinde kesip yerine cam levha takabilirsin ama bunun için orayı kesebilecek ve yerine levhayı yerleştirebilecek ekipmana ihtiyacın var tanıdığın bir nalbur varsa yardım alabilirsin.
İşte tam olarak istediğim cevap bu aslın da yani kimler yapa bilir diye sormuştum hemde maliyetini ve cevabı aldım sanırım teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı