DarkComet RAT virüsü nasıl temizlenir?

Bilgisayarını Mallwarebytes ve Mallwarebytes anti-rootkit ile tara ve çıkan virüsleri temizle.

Bu rehberi uygulayın, sorun çözülecektir. RAT Remover gibi araçları kullanmayın.

Hocam onu kullanan kaldı mı? Varsa bile zaten tüm antivirüs Database'lerinde artık listeye alınmıştır. Bir tarama yaptırın yeterli tek sıkıntısı Notepad'i kullanıyor veya Internet Explorer'in içine girebiliyor. Onu da halleder antivirüs zaten tahminimce veya siz karşı tarafa aynısını yapın :D DarkComet RAT içinde bir açık bulunmuştu. Bu sayede karşı tarafa sizde komut gönderebilirsiniz. Araştırın bulursunuz :)

Neden RAT Remover kullanmayalım hocam?
Çünkü ne olduğu belli değil. Adamın o RAT Remover'e zararlı injectlemediği ne malum? :) Herhangi bir zararlı olabilir bu, zararlıyı yapanların kendi remover yazılımlarını önermiyorum. Güvenlik yazılımlarıyla silinmesini kesinlikle öneriyorum.

Ya hocam açtığınız .exe'nin ismi nedir? Görev yöneticisnden kapatın, o .exe'yi de silin sonra %temp% silin sonrasında da win+r shell:startup yazıp şüpheli gözüken exe'yi silin bitti.

Çünkü ne olduğu belli değil. Adamın o RAT Remover'e zararlı injectlemediği ne malum? :) Herhangi bir zararlı olabilir bu, zararlıyı yapanların kendi remover yazılımlarını önermiyorum. Güvenlik yazılımlarıyla silinmesini kesinlikle öneriyorum.
MusaLLaT.exe'nin yapımcısı kendi silme programını yapmıştı çok komikti.

"Hakkımı helal ediyorum" tuşuna basınca siliniyordu :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı