darkFlash aigo D1 fanlar ne tarafa üfler?

• Konuyu başlatan Aorus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 931
Makaleler
2
Arkadaşlar selam, bende bu fanlardan var. Rainbow ve 3 adet mevcut. Hazır sistemde gelmişti. Egzoz ve 2 adet üst ızgaranın orada var, acaba aynı ürünü aşağıdaki linkten alırsam kasanın önüne takmak istesem ne tarafa üfleyecek? Kafam karıştı yardımcı olur musunuz?

Ekleme: Şu fanı almayı düşünüyorum sırf rainbow ve renkleri değiştiği için, ne tarafa üfler? Ve kasanın önüne takacağım.

Kasanın önüne takmaya uygun ön tarafa üflüyorlar
Bu arada benim konuma cevap verdin ve konu açtın bende sana verdim çok ilginç bir durum
Hocam aynısı egzoz'da var ve arka tarafa üflüyor şimdi kafam karıştı biraz, fanın arkasında rainbow yok ön tarafında var, ben kasanın önüne takınca arkaya üflemeyecek mi?
Bütün fanlar aynıdır.

4 bacak olan yere doğru üfler. Yani o 4 bacak hangi taraftaysa oraya doğru hava üfler.

Hocam arkalı önlü 4 bacağı var, fakat arkasında Rainbow yok, ön tarafında var ve dışarıdan elimi koyduğum zaman dışarıya üflüyor.

Hocam aynısı egzoz'da var ve arka tarafa üflüyor şimdi kafam karıştı biraz, fanın arkasında rainbow yok ön tarafında var, ben kasanın önüne takınca arkaya üflemeyecek mi?
Üstteki arkadaşın dediği gibi bacak neye bakarsa oraya üfler rahatlıkla ön tarafa takabilirsin ve aynı zamanda arkaya takarsan arkaya üfler bacak nereye bakıyorsa orası

Hocam, ön fanlar içeriye doğru üfler. Bu şekilde kullanın. Egzoz ve tepe fanları da dışarıya sıcak havayı atar. Yönleri bu şekilde olmalıdır. Yön ayarlamak sizin elinizde.

Üstteki arkadaşın dediği gibi bacak neye bakarsa oraya üfler rahatlıkla ön tarafa takabilirsin ve aynı zamanda arkaya takarsan arkaya üfler bacak nereye bakıyorsa orası
Hocam telefondan fotoğraft mı atsam acaba? Arkalı önlü bacakları var umarım yanlış söylemiyorum zaten linkte mevcut ürün. Biraz fan işlerinde bilgisizim.

Hocam, ön fanlar içeriye doğru üfler. Bu şekilde kullanın. Egzoz ve tepe fanları da dışarıya sıcak havayı atar. Yönleri bu şekilde olmalıdır. Yön ayarlamak sizin elinizde.

Ha tamamdır hocam bu cevabı arıyordum sağ olun diğer cevap veren herkesede ayrı teşekkürler, hocam yani öne üfler arkayada sıcak havayı atar değil mi?

IMG_20210403_183021.jpg

Havayı çeker.

IMG_20210403_183032.jpg

Havayı üfler.

Ayrıca dört bacak dediğim de şu.

IMG_20210403_183102.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı