darkFlash Aquarius Mesh kasa ve R5 3600X için hava soğutma önerisi

MessiLionel

Decapat
Merhaba arkadaşlar darkFlash Aquarius mesh kasam ve Ryzen 5 3600X işlemcim var. İşlemcim çok ısınıyor neredeyse 88 dereceleri görüyor ağır oyunlarda falan Warzone, PUBG gibi. En yüksek grafiklerde oynuyorum RTX 3060 Ti ekran kartım var. İşlemcimi stok fan ile kullanıyorum çok ısındığı için ve kasam da biraz küçük olduğu için 240mmlik sıvı soğutmayı karşılamıyor 120mm sıvı soğutma almaktansa iyi bir hava soğutma almak istiyorum. Bu kasa için bana kasaya sığacak bir hava soğutma önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Crucial Ballistix CL16 3200MHz 2x8 16 GB.
Yukarıda önerilen SE-207 kasanıza sığmıyor.

Şu ikiliye bakabilirsiniz. ARGB istemiyorum derseniz daha ucuz seçenekler var.

RAM'lerden dolayı mı sığmıyor yoksa kasa küçük olduğu için mi sığmıyor 207 modeli hocam?

RAM'lerden dolayı mı sığmıyor yoksa kasa küçük olduğu için mi sığmıyor 207 modeli hocam?
Hocam SE-207 modeli RAM'lere kadar dayanabilen model. Sağdaki fan için RAM sınırı 35mm. Sizin Ballistix RAM'leriniz 39mm. Yani fanı 4mm yukarı kaldırmak gerek. Ama kasanız 160mm soğutucu destekliyor. Fanı 4mm kaydırınca soğutucunun yüksekliği 163mm olacağından dolayı yan kapağı kapatamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…