Çözüldü Darkorbit sisteminizle kaç FPS alıyorsunuz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gülümse.:)

Centipat
Öncelikle merhaba. Darkorbit oynayanlar bilir, çok drop olur oyun oynarken, bir anda FPS düşmeleri olur. Peki sormak istiyorum, nasıl bir sistemle kaç FPS alıyorsunuz 2D-3D şeklinde savaşlarda ve haritada kasılırken? Ayrıca nasıl bir sistem önerirsiniz?

Sistemim:
  • Intel Pentium E5500 2.80GHz
  • 6 GB RAM DDR3 1333MHz
  • GT9800 1GB 256Bit
FPS değerleri:
  • 2D sabit duruyorken 40-50 hareket edince 15-20 (düşük)
  • 3D sabit duruyorken 50-60 hareket edince 20-30 (düşük)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yıllarını Darkorbit'e vermiş biri olarak bu kasmaların ortalama bir bilgisayarda bile olduğunu belirtmek isterim.
Ryzen 5 2600 + 1660 Ti + 16GB RAM ve ~50mbit internet ile donmalar yaşayabiliyorum. Denemediğim ayar kombinasyonu kalmadı. Hem 2D hem de 3D'de illa ki droplar oluyor. Hele bir de droitler açık iken cubikon grubuna yaklaşırsanız bilgisayar ne kadar iyi ve güncel olursa olsun, kasmalar ve donmalar yaşayacağınızı düşünüyorum. Darkorbit için masraf etmeye değmez. 😊
DarkOrbit, flash oyun sayılır. Maximum 60 FPS değer alırsın zaten. Sistemin DarkOrbit için yeterince normal. Ama yenilenmek istiyorum dersen 1. nesil Ryzen işlemcileri almanı önerebilirim. Sadece DarkOrbit oynuyorsan da bence gerek yok.

Bu kasmalardan droplardan pek oynancak gibi değil R5 1600 12nm düşünüyorum yanınada RX580
başka oyunlar için sence kaç fps alırım. video çeken adamlar 2D-3D kasmadan oynayabiliyolar.
Bu sistemle video kayıt alabilirmiyim ?

Yıllarını Darkorbit'e vermiş biri olarak bu kasmaların ortalama bir bilgisayarda bile olduğunu belirtmek isterim.
Ryzen 5 2600 + 1660 Ti + 16GB RAM ve ~50mbit internet ile donmalar yaşayabiliyorum. Denemediğim ayar kombinasyonu kalmadı. Hem 2D hem de 3D'de illa ki droplar oluyor. Hele bir de droitler açık iken cubikon grubuna yaklaşırsanız bilgisayar ne kadar iyi ve güncel olursa olsun, kasmalar ve donmalar yaşayacağınızı düşünüyorum. Darkorbit için masraf etmeye değmez. 😊

Çözüm
Öncelikle merhaba. Darkorbit oynayanlar bilir, çok drop olur oyun oynarken, bir anda FPS düşmeleri olur. Peki sormak istiyorum, nasıl bir sistemle kaç FPS alıyorsunuz 2D-3D şeklinde savaşlarda ve haritada kasılırken? Ayrıca nasıl bir sistem önerirsiniz?

Sistemim:
  • Intel Pentium E5500 2.80GHz
  • 6 GB RAM DDR3 1333MHz
  • GT9800 1GB 256Bit
FPS değerleri:
  • 2D sabit duruyorken 40-50 hareket edince 15-20 (düşük)
  • 3D sabit duruyorken 50-60 hareket edince 20-.30 (düşük)

:) 144 FPS alıyorum sapce acesteyim.

Dosya Ekleri

• delo.png
    delo.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı