Darkweb'e neden müdahale edilmiyor?

Makaleler
1
Darkwebe hiç girmedim ama giren aranızda vardır. Yani burası her türlü pisliğin döndüğü bir yer ama neden buralara girmek istiyor insanlar, amaç ne ve neden kapatılmıyor?

Meraktan Tor kurup ortalama 5-6 saat tüm içeriği neredeyse sömürdüğüm ve sonra pişman olup bir daha görmediğim site. Nasıl ki VPN ile girince bulunman zorlaşıyor bu da öyle kabaca. Yalnız o sitelerde ne pislikler dönüyor bir bilseniz, rezalet.

Meraktan tor kurup ortalama 5-6 saat tüm içeriği neredeyse sömürdüğüm ve sonra pişman olup bir daha görmediğim site. Nasıl ki VPN ile girince bulunman zorlaşıyor bu da öyle kabaca. Yalnız o sitelerde ne pislikler dönüyor bir bilseniz, rezalet.

Hocam kısaca bilgi veriri misin surf yaparken nelere denk geldin ben girmek istemiyorum o yüzden soruyorum.

Meraktan Tor kurup ortalama 5-6 saat tüm içeriği neredeyse sömürdüğüm ve sonra pişman olup bir daha görmediğim site. Nasıl ki VPN ile girince bulunman zorlaşıyor bu da öyle kabaca. Yalnız o sitelerde ne pislikler dönüyor bir bilseniz, rezalet.
Nelerle karşılaştığını anlatabilir misin? Asla gireceğim bir ortam değil ama çok merak ediyorum ben de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı