- Makaleler
- 1
Darkwebe hiç girmedim ama giren aranızda vardır. Yani burası her türlü pisliğin döndüğü bir yer ama neden buralara girmek istiyor insanlar, amaç ne ve neden kapatılmıyor?
"Tor" Veri paylaşmıyor sonuç olarak yakalanması imkansız. Birde iyi bir OPSEC'leri varsa kimse bulamaz onları.Darkwebe hiç girmedim ama giren aranızda vardır. Yani burası her türlü pisliğin döndüğü bir yer ama neden buralara girmek istiyor insanlar, amaç ne ve neden kapatılmıyor?
Peki kısaca bahsetmek gerekirse oradakilerin orada olma takılma amacı ne? Ve neden çoğu kişi darkwebe girmek istiyor"Tor" Veri paylaşmıyor sonuç olarak yakalanması imkansız. Birde iyi bir OPSEC'leri varsa kimse bulamaz onları.
Clearnet kolluk kuvvetleri tarafından çok kolay incelenir. Darkweb'i kolluk kuvvetlerinin incelemesi zordur.Peki kısaca bahsetmek gerekirse oradakilerin orada olma takılma amacı ne? Ve neden çoğu kişi darkwebe girmek istiyor
Bizim şu an kullandığımız normal bildiğimiz internet gibi değil mi sadece onlar için daha güvenli hali. Çünkü ayakkabı sıhhatanlar falan gördümClearnet kolluk kuvvetleri tarafından çok kolay incelenir. Darkweb'i kolluk kuvvetlerinin incelemesi zordur.
Meraktan tor kurup ortalama 5-6 saat tüm içeriği neredeyse sömürdüğüm ve sonra pişman olup bir daha görmediğim site. Nasıl ki VPN ile girince bulunman zorlaşıyor bu da öyle kabaca. Yalnız o sitelerde ne pislikler dönüyor bir bilseniz, rezalet.
Nelerle karşılaştığını anlatabilir misin? Asla gireceğim bir ortam değil ama çok merak ediyorum ben de.Meraktan Tor kurup ortalama 5-6 saat tüm içeriği neredeyse sömürdüğüm ve sonra pişman olup bir daha görmediğim site. Nasıl ki VPN ile girince bulunman zorlaşıyor bu da öyle kabaca. Yalnız o sitelerde ne pislikler dönüyor bir bilseniz, rezalet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.