Elektronik Darmoshark M3 4K Kablosuz Mouse 1299TL

Bariz bir engel yaratacağını sanmıyorum eğer öyle olsaydı bu eleştiri çok daha sesli dönerdi bence.
Yeterince sesli dönüyor bence. İzlediğim tüm inceleme videoları ana butonların ağır olduğunu ve pek sevmediklerini söylüyor. Redditte de aynı şekilde. Geri kalan her şeyine muazzam diyorlar ama.

Yeterince sesli dönüyor bence. İzlediğim tüm inceleme videoları ana butonların ağır olduğunu ve pek sevmediklerini söylüyor. Redditte de aynı şekilde. Geri kalan her şeyine muazzam diyorlar ama.
Ben bakarken bu yoruma hiç denk gelmemiştim. Size engel olacağını düşünüyorsanız siparişi iptal edin tabi.

Şimdi baktım evet gerçekten yok:)

Daha önce kargoya verilmeden iptal etmek isteyenler mail atmışlar işe yaramış. Sipariş numaranızı ve aldığınız ürünü belirten bir mail atın ve iptal edilmesini isteyin.

info@connectgame.com.tr
Girdik bir işe ama hayırlısı bakalım. Geri almaya karar verdim.

Shape uyuyorsa kesinlikle XM2we tarafından yürüyün. Malzeme kalitesi olsun, her şeyiyle on numara bir mouse. Ve bu paraya bedava.
DAV2 pro'ya göre de xm2we daha iyidir değil mi? Az önce hepsiburada da indirime girdi nays ile 1206TL 😅

Son düzenleme:
Kargo iyi paketlenmiş miydi?
Bir de ana butonu spamlemek basit mi? Lolde lazım oluyor ya oynuyorsanız bilirsiniz

Yok kendi kutusunu kargo poşeti icine koymuşlar iyi paketlenmemiş yani ama şansıma bişey olmamış.

Butonlar daha tok, basış mesafesi çok daha kısa ve sessiz. Bu yüzden herkesin seveceği türde bir buton değil. Spamlayabilirsin ama geri tepkimesi belli belirsiz olduğu için ses çıkarmadığı için bu hissiyatı sevmeyebilirsin.

Kaç günde geldi acaba.

İki günde şubeye geldi ben gidip teslim aldım. İstanbul içinden istanbul içine. Şehirlerarası süre uzayacaktır.

Yok kendi kutusunu kargo poşeti icine koymuşlar iyi paketlenmemiş yani ama şansıma bişey olmamış.

Butonlar daha tok, basış mesafesi çok daha kısa ve sessiz. Bu yüzden herkesin seveceği türde bir buton değil. Spamlayabilirsin ama geri tepkimesi belli belirsiz olduğu için ses çıkarmadığı için bu hissiyatı sevmeyebilirsin.

İki günde şubeye geldi ben gidip teslim aldım. İstanbul içinden istanbul içine. Şehirlerarası süre uzayacaktır.
Kulaklık takınca sesi duyamıyoruz zaten 🤷‍♂️ Lolü bırakma bahanem olur belki 🤣 yeter kaç yıldır oynadığım.
Hayırlı olsun hocam, umarım sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı