bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.899 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Mayıs 2023 #21 ImDominatingU dedi: Beyaz iste hocam bence beyaz çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ama masam da beyaz olduğu için soğuk bakıyorum bir de monitör + klavye de siyah garip durmaz mı
ImDominatingU dedi: Beyaz iste hocam bence beyaz çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ama masam da beyaz olduğu için soğuk bakıyorum bir de monitör + klavye de siyah garip durmaz mı
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 9 Mayıs 2023 #22 bonz dedi: Ama masam da beyaz olduğu için soğuk bakıyorum bir de monitör + klavye de siyah garip durmaz mı Genişletmek için tıkla... Yok durmaz hocam. Mousepad siyah hem kendini belli eder.
bonz dedi: Ama masam da beyaz olduğu için soğuk bakıyorum bir de monitör + klavye de siyah garip durmaz mı Genişletmek için tıkla... Yok durmaz hocam. Mousepad siyah hem kendini belli eder.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.899 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Mayıs 2023 #23 ImDominatingU dedi: Yok durmaz hocam. Mousepad siyah hem kendini belli eder. Genişletmek için tıkla... Aslında klavyeye tuş da alacağım beyaz en iyisi beyaz istemek olur.
ImDominatingU dedi: Yok durmaz hocam. Mousepad siyah hem kendini belli eder. Genişletmek için tıkla... Aslında klavyeye tuş da alacağım beyaz en iyisi beyaz istemek olur.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #24 bonz dedi: Aslında klavyeye tuş da alacağım beyaz en iyisi beyaz istemek olur. Genişletmek için tıkla... AliExpress üzerine Siyah Beyaz keycapsler var onları alabilirsiniz.
bonz dedi: Aslında klavyeye tuş da alacağım beyaz en iyisi beyaz istemek olur. Genişletmek için tıkla... AliExpress üzerine Siyah Beyaz keycapsler var onları alabilirsiniz.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 9 Mayıs 2023 #25 bonz dedi: Aslında klavyeye tuş da alacağım beyaz en iyisi beyaz istemek olur. Genişletmek için tıkla... Öyle de yapacaksan en iyisi beyaz hocam evet.
bonz dedi: Aslında klavyeye tuş da alacağım beyaz en iyisi beyaz istemek olur. Genişletmek için tıkla... Öyle de yapacaksan en iyisi beyaz hocam evet.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.899 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Mayıs 2023 #26 @Hyuuga Neji @ImDominatingU Kendilerine mail attım umarım değiştirirler. Daha kargoya verilmedi. Bir hocamız bu keycaps'i takmış bende beğenmiştim bunu da alırım ileride. Ama benim klavyemin tabanı siyah kötü durmaz mı? Dosya Ekleri 1683127175846.png 991,4 KB · Görüntüleme: 69
@Hyuuga Neji @ImDominatingU Kendilerine mail attım umarım değiştirirler. Daha kargoya verilmedi. Bir hocamız bu keycaps'i takmış bende beğenmiştim bunu da alırım ileride. Ama benim klavyemin tabanı siyah kötü durmaz mı?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #27 bonz dedi: @Hyuuga Neji @ImDominatingU Kendilerine mail attım umarım değiştirirler. Daha kargoya verilmedi. Bir hocamız bu keycaps'i takmış bende beğenmiştim bunu da alırım ileride. Genişletmek için tıkla... Kon momo keycaps. İndirimde şu anda. 11.81AU $ 77% OFF|PBT Keycaps XDA profil kişiselleştirilmiş İngilizce rusça klavye tuş ikbc kiraz MX için boya süblimasyon 104/87/61 anahtar mekanik klavye| | - AliExpress
bonz dedi: @Hyuuga Neji @ImDominatingU Kendilerine mail attım umarım değiştirirler. Daha kargoya verilmedi. Bir hocamız bu keycaps'i takmış bende beğenmiştim bunu da alırım ileride. Genişletmek için tıkla... Kon momo keycaps. İndirimde şu anda. 11.81AU $ 77% OFF|PBT Keycaps XDA profil kişiselleştirilmiş İngilizce rusça klavye tuş ikbc kiraz MX için boya süblimasyon 104/87/61 anahtar mekanik klavye| | - AliExpress
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 9 Mayıs 2023 #28 bonz dedi: @Hyuuga Neji @ImDominatingU Kendilerine mail attım umarım değiştirirler. Daha kargoya verilmedi. Bir hocamız bu keycaps'i takmış bende beğenmiştim bunu da alırım ileride. Ama benim klavyemin tabanı siyah kötü durmaz mı? Genişletmek için tıkla... Garip durabilir ama alışırsan sorun olmaz hocam.
bonz dedi: @Hyuuga Neji @ImDominatingU Kendilerine mail attım umarım değiştirirler. Daha kargoya verilmedi. Bir hocamız bu keycaps'i takmış bende beğenmiştim bunu da alırım ileride. Ama benim klavyemin tabanı siyah kötü durmaz mı? Genişletmek için tıkla... Garip durabilir ama alışırsan sorun olmaz hocam.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #29 @bonz Kasayı boyarsınız kolay işlem zaten hocam.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.899 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Mayıs 2023 #30 @Hyuuga Neji @ImDominatingU Yok ya geri siyah isteyeceğim anormal duracak Masa beyaz, klavyenin kendisi siyah Biz bildiğimiz yoldan devam edelim. Bu şekilde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum; @550519 @ImDominatingU @599108 @Hyuuga Neji Dostlar kusura bakmayın sizi yoruyorum. Biraz araştırdım ve connectgame'den kim ürün aldıysa sorun yaşamış. Ne garantiye alıyorlarmış ne iade. Direkt olarak iptal edip hepsiburada,trendyol veya n11 üzerinden alayım diyorum nasıl fikir? Son düzenleme: 10 Mayıs 2023
@Hyuuga Neji @ImDominatingU Yok ya geri siyah isteyeceğim anormal duracak Masa beyaz, klavyenin kendisi siyah Biz bildiğimiz yoldan devam edelim. Bu şekilde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum; @550519 @ImDominatingU @599108 @Hyuuga Neji Dostlar kusura bakmayın sizi yoruyorum. Biraz araştırdım ve connectgame'den kim ürün aldıysa sorun yaşamış. Ne garantiye alıyorlarmış ne iade. Direkt olarak iptal edip hepsiburada,trendyol veya n11 üzerinden alayım diyorum nasıl fikir?