Darmoshark'a 1500 verilmez o paraya kesinlikle ya Ajazz AJ199 ya da M800 Pro alMerhaba. Ben bu iki mouse arasinda kararsiz kaldim. Lise ogrencisiyim elim orta boyda parmaklarimi yatay uzatiyorum fareye. Sizce hangisi alinir?
Darmoshark'a 1500 verilmez o paraya kesinlikle ya Ajazz AJ199 ya da M800 Pro al
![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Sakın Logitech alma.
Hocam bu Connectgame hakkında ne düşünüyorsunuz? Bende Zowie EC2-B'yi satıp oradan mouse almak istemiştim ama güvenmediğim için almadım. Sıkıntı yaşayan çokmuş. @Nightsun hocamız da bilsin.Darmoshark'a 1500 verilmez o paraya kesinlikle ya Ajazz AJ199 ya da M800 Pro al
![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Sakın logitech alma.
Hak etmiyor tartışılmaz.G305 sahibiyim ve 24 Aralık 2021 tarihinden beri kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ve bana çok rahat geliyor. 453 liraya almıştım ancak şuanki fiyatını hak eden bir ürün olup olmadığı tartışılır.
Ben mouse aldım bir sorun yaşamadım valla hocam iadesi falan bir tık sorunlu diyorlar.Hocam bu Connectgame hakkında ne düşünüyorsunuz? Bende Zowie EC2-B'yi satıp oradan mouse almak istemiştim ama güvenmediğim için almadım. Sıkıntı yaşayan çokmuş. @Nightsun hocamız da bilsin.
Darmosharkı kaç defa duydunuzBu markayi ilk defa duyuyorum.
Aynen hocam bende M3 sipariş etmiştim 1200'dü galiba. Kargoya verilmeden iptal ettim iptal ettiler ama. İşte bende güvenemediğim için iptal ettim. Mesela arkadaşım 1 hafta önce Razer DeathAdder V2 Pro satın aldı mouse4 tuşu çalışmıyor basınca algılamıyor değişim yapacağız. Orası olsa paketi açınca bile iade almıyor.Ben mouse aldım bir sorun yaşamadım valla hocam iadesi falan bir tık sorunlu diyorlar.
Bence de hak etmiyor ancak zamanında 453 liraya sahip olduğum için mutluyum.H
Hak etmiyor tartışılmaz.
Ben mouse aldım bir sorun yaşamadım valla hocam iadesi falan bir tık sorunlu diyorlar.
Darmosharkı kaç defa duydunuz![]()
![]()
Ben mouse aldım bir sorun yaşamadım valla hocam iadesi falan bir tık sorunlu diyorlar.
Ürünü göndermesine gönderiyorlar. Ulaşması uzun sürüyor, ve hiçbir şey yapamıyorsunuz. Garantisiz oluyor kısaca.Hocam bu Connectgame hakkında ne düşünüyorsunuz? Bende Zowie EC2-B'yi satıp oradan mouse almak istemiştim ama güvenmediğim için almadım. Sıkıntı yaşayan çokmuş. @Nightsun hocamız da bilsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.