Darmoshark M3 Pro vs M3S Pro

Ratonelu00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER
İşlemci: RYZEN 7 2700X
Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ
Anakart: ASUS PRİME B450M-K
Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD
Bu 2 mouse arasında ne gibi farklar var? Bilgili birisi beni aydınlatabilir mi? Hangisini almalıyım?

Merhabalar, elimde M3 bulunuyor. Yanlış hatırlamıyorsam M3S ile aralarında boyut farkı da vardı. Umarım yanlış bilgi vermiyorumdur. Bunu da bi araştırabilirsiniz

Hocam aldınız mı aldıysanız hangisini aldınız bende 2 sinin arasında kaldım.

Ben m3Pro aldım m3s Pro ile aralarında boyut farkı var elin büyükse benim gibi m3Pro alabilirsin küçükse m3s Pro al.

Kanka M3 Pro'nun yanında dongle geliyor mu gelmediyse nasıl uygulamasına bağladın bende alacağım emin olamadın uygulamaya bağlanmaz diye

Yanında 2.4G dongle geliyor sadece 4K dongelı gelmiyor. Uygulamaya kablolu veya kablosuz bağlanabiliyorsun.

Yanında 2.4G dongle geliyor sadece 4K dongelı gelmiyor. Uygulamaya kablolu veya kablosuz bağlanabiliyorsun.

Hocam 2.4G falan çok çok bilmiyorumda Başka bir mouse mu tercih etmeliyim yoksa bu mouse güzel midir hocam.

Hocam 2.4G falan çok çok bilmiyorumda başka bir mouse mu tercih etmeliyim yoksa bu mouse güzel midir hocam.

Discord'un varsa ekleyebilir misiniz daha rahat rahat konuşuruz --- Discord hesabım.
"Wslya_" eklerseniz birkaç soru sorarım hocam uygunsanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı