Darmoshark M3 Pro vs M3S Pro

• Konuyu başlatan eax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.335
Bütçe
1000-2000

eax

Hectopat
Makaleler
4
Herkese selam, bu iki fare arasında kaldım. Aralarındaki farkı bilen var mı? Bu bütçede yurt içinden alabileceğim daha iyi mouse var mı?

Herkese selam, bu iki fare arasında kaldım. Aralarındaki farkı bilen var mı? Bu bütçede yurt içinden alabileceğim daha iyi mouse var mı?

Pil ve malzeme kalitesi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-18 001219.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-18 001219.png
    60,4 KB · Görüntüleme: 58
İkisi de kalitelidir, ben kişisel olarak TTC'yi tercih ettim (M3S Sahibiyim). Ancak Huano da iyidir. Switch konusunda çok derin bir bilgiye sahip değilim bu sebeple size "bu daha iyidir" demem kötü bir yönlendirme olur. Ancak bir çok switchin karşılaştırıldığı bu videoya bir göz atın derim. Videoda Huano switchi TBSPD olarak kısaltmışlar, aklınızda olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisi de kalitelidir, ben kişisel olarak T.C.'yi tercih ettim (m3s sahibiyim). Ancak Huano da iyidir. Switch konusunda çok derin bir bilgiye sahip değilim bu sebeple size "bu daha iyidir" demem kötü bir yönlendirme olur. Ancak birçok switchin karşılaştırıldığı bu videoya bir göz atın derim. Videoda Huano switchi tbspd olarak kısaltmışlar, aklınızda olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka dongle geliyor mu yanında yoksa kendin ekstra olarak mı alıyorsun ve dongle gelmiyorsa uygulamaya nasıl bağlayacaz. Son kez uygulaması geçen sene dil ayarlarını ayarlamadan giriş yapılamıyordu düzeltilmişmi.

Kanka dongle geliyor mu yanında yoksa kendin ekstra olarak mı alıyorsun ve dongle gelmiyorsa uygulamaya nasıl bağlayacaz. Son kez uygulaması geçen sene dil ayarlarını ayarlamadan giriş yapılamıyordu düzeltilmişmi.
Selamlar, kusuruma bakmayın kişisel hayatım biraz yoğundu. Dongle geliyor, uygulaması da açılıyor.

Selamlar, kusuruma bakmayın kişisel hayatım biraz yoğundu. Dongle geliyor, uygulaması da açılıyor.
Hocam m3pro modelini almayı düşünüyorum. Elimde razer deathadder v2 mini var. Sağ tık kırık oldugu için alıyorum. Sizce m3pro modeli iyi midir? Uzun süre götürür mü beni

Hocam m3Pro modelini almayı düşünüyorum. Elimde Razer DeathAdder V2 Mini var. Sağ tık kırık oldugu için alıyorum. Sizce m3Pro modeli iyi midir? Uzun süre götürür mü beni.

Kanka bende aldım mouse güzel falan da geçen şarjı 30'du şarja takmadığım halde sonraki gün 80 oldu batarya olarak mı diyeyim tek öyle bir sorunu var yani mouse sağlam güzel sorun olursa discord ekleyeyim.

Kusura bakmayın çok fazla giremiyorum siteye. Bu sebeple çok fazla cevap da yazamıyorum.

Kanka bende aldım mouse güzel falan da geçen şarjı 30'du şarja takmadığım halde sonraki gün 80 oldu batarya olarak mı diyeyim tek öyle bir sorunu var yani mouse sağlam güzel sorun olursa discord ekleyeyim.
Darmosharkın uygulaması çok basit bir uygulama. Orada gösterilen batarya vs. değerleri her zaman doğru olmayabilir. En mantıklısı uygulamadan gerekli ayarları yaptıktan sonra DPI ve yenileme hızı değiştirme işlemlerini mouse'un üzerindeki fiziksel tuşlardan yapmak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı