Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

• Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 338
  • Görüntüleme 38.071
Rival 110 120mm olarak gözüküyor. Darmoshark M3 129 olarak gözüküyor.

Merhaba size bir şey sormak istiyorum
Bu fareyi gördüm bütçem aslında çok yok ama M3 mü alayım hem fiyatı çok olmasın diye yoksa bu attığım fare daha mı iyidir.

Bende bir sorun yok hocam. Sikintisiz kullanıyorum simdilik ileride ne olur biter bilemem. Bir de piyasaya yeni giren dragonfly diye bir markanin fareyi var. Onu da bir inceleyebilirsiniz.

Ben de şimdi başka bir arkadaşa yazmıştım o fareyi mi tercih etmeliyim yoksa m3'ü sizce ne yapmalıyım
Bakmanız kolaylık olsun diye link i atayım.

Merhaba size bir şey sormak istiyorum
Bu fareyi gördüm bütçem aslında çok yok ama M3 mü alayım hem fiyatı çok olmasın diye yoksa bu attığım fare daha mı iyidir.

Ben de şimdi başka bir arkadaşa yazmıştım o fareyi mi tercih etmeliyim yoksa m3'ü sizce ne yapmalıyım
Bakmanız kolaylık olsun diye link i atayım.
İkisi de kağıt üstünde güzel. F1 Pro modelini alacaksanız F1 Pro alın.

Fareyi aldığım güne pişmanım. Tam bu sefer takılma olmuyor düzeldi diyorum yine takılıyor. Tüm USB portlarında denedim, dongle ile mouse arasında 15 cm bile yok güncelleme vs. her yolu deniyorum bilerek yapar mış gibi en önemli anlarda anlık takılma yapıyor. Connectgame de gerçekten rezil bir firma telefonlara bakmıyorlar, sosyal medyadan mesaj gönderimini kapatmışlar, maillere desen asla bir yanıt yok mouse elimde patladı şaka gibi. İlla THH ile 6 ay uğraşmam gerekiyor sanırım.

Ben de çok memnunum. Bence iade edin hocam siz. Ya da değişim. Elektronik ürünler maalesef saatli bomba gibi. Kimde patlayacağı belli olmuyor. iPhone, MacBook, DJI drone vb üst segment diyebilecegımız urunlerde ben de üretim kaynaklı sorunlar yaşadım. Büyük ihtimal sorunlu cihaza denk geldiniz.

Bende bir sorun yok hocam. Sikintisiz kullanıyorum simdilik ileride ne olur biter bilemem. Bir de piyasaya yeni giren dragonfly diye bir markanin fareyi var. Onu da bir inceleyebilirsiniz.

Dragonfly faresi M3 ile aynı özellikte mi sadece malzeme kalitesi mi daha böyle anladım da ben.

İkisi de kağıt üstünde güzel. F1 Pro modelini alacaksanız F1 Pro alın.

M3'ten malzeme kalitesi daha mı iyidir ben normalde G502 Hero kullanıyordum ama hafif olduğu için G102 Lightsync kullanıyorum dolayısıyla biraz sert bir malzeme olursa daha iyi olur F1 Pro modeli malzemesi iyi midir?
Bir de F1Pro modeli indirim kodu ile 1650 TL'ye geliyor F1 Pro Max de 1900'e geliyor o kadar para vermişken F1 Pro Max'i mi alsam sizce.

Dragonfly faresi M3 ile aynı özellikte mi sadece malzeme kalitesi mi daha böyle anladım da ben.

M3'ten malzeme kalitesi daha mı iyidir ben normalde G502 Hero kullanıyordum ama hafif olduğu için G102 Lightsync kullanıyorum dolayısıyla biraz sert bir malzeme olursa daha iyi olur F1 Pro modeli malzemesi iyi midir?
Bir de F1Pro modeli indirim kodu ile 1650 TL'ye geliyor F1 Pro Max de 1900'e geliyor o kadar para vermişken F1 Pro Max'i mi alsam sizce.
Malzeme kalitesi hakkında pek fikrim yok. Çoğu kişi memnun açıkçası. F1 Pro alırsan, ileri zamanda 4KHz dongle alıp daha iyi olabilir öyle. F1 Pro alınabilir. Ekstra ileri zamanda dongle ile.

Malzeme kalitesi hakkında pek fikrim yok. Çoğu kişi memnun açıkçası. F1 Pro alırsan, ileri zamanda 4KHz dongle alıp daha iyi olabilir öyle. F1 Pro alınabilir. Ekstra ileri zamanda dongle ile.

Malzeme kalitesi biraz daha sert bir yapıda gibi geldi bir de F1 Pro'ya kadar fiyatı arttırmışken acaba Pro Max'e mi alsam.
Bir de 4KHz dongle nedir ileride ne gibi bir artısı olur.

4KHz kullanmak istemiyorsanız, az daha koyup Lamzu/Sora almak daha mantıklı hocam.

Benim sorum F1 Pro 1650 TL'ye geliyor 50 TL kupon ile acaba o kadar para vermişken aralarında da az bir fark var F1 Pro Max de 1950 TL o da 1900 TL'ye gelir aralarında 250 TL fark var sizce 250 TL daha verip F1 Pro Max mi alsam 65 saatlik kullanım süresi varmış sizce yeter mi 65 saat yoksa 130 saatlik kullanma şansı veren F1 Pro Max mi alsam.

Benim sorum F1 Pro 1650 TL'ye geliyor 50 TL kupon ile acaba o kadar para vermişken aralarında da az bir fark var F1 Pro Max de 1950 TL o da 1900 TL'ye gelir aralarında 250 TL fark var sizce 250 TL daha verip F1 Pro Max mi alsam 65 saatlik kullanım süresi varmış sizce yeter mi 65 saat yoksa 130 saatlik kullanma şansı veren F1 Pro Max mi alsam.
Yani 250 liralık farka değebilir. Ekstra bayağı saat şarj süresi sunuyor.

Anladım teşekkürler bütçemi artık ona göre ayarlamaya çalışacağım umarım alabilirim ve bir sıkınıtı yaşamam. :D

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum bir sorum daha vardı. YouTube'da 1 hafta önce atılmış bir video gördüm ve farenin fiyatları 50 veya 75 TL falan fazlaymış şimdi düşmüş acaba biraz daha düşer mi yoksa zamlanmaya mı başlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı