Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

PHP ile mı yazmışlar bu nasıl bir arayüz en son bu kadar kötü gigabyte ın rgb uygulamasını görmüştüm.

PHP ile mı yazmışlar bu nasıl bir arayüz en son bu kadar kötü Gigabyte'ın RGB uygulamasını görmüştüm.

Benim gözümde hiçbir işe yaramıyor o yüzden ben takılmıyorum.

Ürünü bayağı araştırıp connectgameden önsipariş verdim ben de umarım sıkıntısız elime ulaşır sensör kalitesi ve wireless olması bu fiyat işin aşırı uygun geldi bana, muadilleri 2000 tl den başlıyor bana kalırsa kaçırmayın derim shapeide gayet iyi görünüyor test ettikten sonra tekrar hortlatırım

İfadeler: poe
Kesinlikle. PAW3395 Razer Focus serisi ile beraber dünyanın en iyi sensörlerden biri sayılır.

İfadeler: poe
Benim gözümde hiçbir işe yaramıyor o yüzden ben takılmıyorum.
Kötü uygulama çoğunlukla üründen soğutuyor maalesef. İşletim sistemiyle uyumsuz, sürekli çöken hatta mavi ekrana sebep olan app'ler var. Asus armoury bir ara felaket uğraştırmıştı beni. Ama haklısınız mouse için çok da gerekli değil sanırım.

Kahverengisi çok tatlıymış aldık bakalım. inş uğraştırmaz bizi

Son düzenleme:
M3 modeli 19 cm el ve palm grip tutuş için uygun mudur? DeathAdder V3 Pro almayı düşünüyordum ama bu mouse da güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…