Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

  • Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 338
  • Görüntüleme 32B
Motospeed in ürünü bu motospeed in klavyeleride kaliteliydi bence bu özelliklere yerinde denecek kadar bir malzeme kalitesi gayet yeterli olur piyasadaki diğer son çıkan wireless mouselar g pro ya da v3 pro olsun 2700,3000 lira civarındalar ben bu fiyatın değişeceğini de düşünüyorum yakın zamanda bence kaçırmayın tekrardan hatırlatayım
 
Bu arada siparisi kargoya vermisler mesaj geldi. Birkaç gune gelir detaylandirirm. Belli ki cok talep oldu sanirim normal siparise açıldı. Normalde 10-20 Nisan arasi gonderilecekti.
 
Bu tür farelerin bildiğimiz ünlü markalı farelerden ayıran farkları nelerdir? Bilmediğimden soruyorum.

Temelde plastik kalitesi ve yazılım desteği başka hiçbir ek özellikleri yok bildiğimiz markaların.
 
20cm el ve claw grip tutuş için uygun mudur, bayramda değerlendirmeyi düşünüyorum da.
 
20cm el ve claw grip tutuş için uygun mudur, bayramda değerlendirmeyi düşünüyorum da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yabanci kanalda bir incelemesi mevcut bir bak istersen.
 
Geçenlerde görmüştüm bu ürünü ama herhangi bir yorum bulamayınca maceraya giremedim. Bilenler tam olarak aydınlatırsa sipariş vermek isterim. Yoksa da endgame gear xm2we indirimi kovalamaya devam.
 
Arkadaşlar merhaba ürün geldi ve 1 gün kadar kullanma fırsatım oldu , öncelikle mouse çok şık beyaz olanını tercih ettim 8-9 saat kullanım ardından optiğinde herhangi bir aksama ya da sapma görmedim bu süre boyunca cs go ve pubg oynadım 9 saatlik oynama sonunda şarjı 93 ten 84 e düştü yani ortalama 90 saaat ömrü var tam kullanıma rağmen bence gayet iyi bir değer ve switchleri gerçekten kaliteli hissettiriyor tutuş olarak sensei ten mousetan geçtim çok bir fark hissettirmedi ama ağırlığı 58gram gerçekten elinizle bütünleşiyor ve flicklerinizi gerçekten geliştirir kablosuz olması da cabası aşırı özgür hissettiriyor mousepad üstünde bu benim ilk kablosuz mouse deneyimim şu anlık bu şekilde alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum ürünü connectgameden aldım ve sıkıntısız elime ulaştı, yedek skatezleri de mevcut bu arada kısacası ürün alınabilir ve muadillerinin yarı fiyatında alacaklara şimdiden hayırlı olsun iyi akşamlar diliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2023-04-01 at 13.26.04.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-01 at 13.26.04.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 264
Arkadaşlar merhaba ürün geldi ve 1 gün kadar kullanma fırsatım oldu, öncelikle mouse çok şık beyaz olanını tercih ettim 8-9 saat kullanım ardından optiğinde herhangi bir aksama ya da sapma görmedim bu süre boyunca CS:GO ve PUBG oynadım 9 saatlik oynama sonunda şarjı 93'ten 84'e düştü yani ortalama 90 saaat ömrü var tam kullanıma rağmen bence gayet iyi bir değer ve Switch'leri gerçekten kaliteli hissettiriyor tutuş olarak Sensei Ten mousetan geçtim çok bir fark hissettirmedi ama ağırlığı 58gram gerçekten elinizle bütünleşiyor ve flicklerinizi gerçekten geliştirir kablosuz olması da cabası aşırı özgür hissettiriyor mouse pad üstünde bu benim ilk kablosuz mouse deneyimim şu anlık bu şekilde alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum ürünü connectgameden aldım ve sıkıntısız elime ulaştı, yedek skatezleri de mevcut bu arada kısacası ürün alınabilir ve muadillerinin yarı fiyatında alacaklara şimdiden hayırlı olsun iyi akşamlar diliyorum.

Hocam hayirli olsun gule gule kullan benimki de bugün geldi simdi eve geciyorum bende yarin izinliyim beya deneyimlerim sanirim vaktim olursa :)
 

Geri
Yukarı