poe
Kilopat
Hocam hangi kart ile aldınız bir de? Banka kartı mı? Yoksa Papara gibi ön ödemeli mi? Mastercard geçiyor mu göremedim, muhtemelen geçiyordur.
Normal kredi kartım ile aldım hocam.
Hocam hangi kart ile aldınız bir de? Banka kartı mı? Yoksa Papara gibi ön ödemeli mi? Mastercard geçiyor mu göremedim, muhtemelen geçiyordur.
İçinden grip tape çıktı mı hocam bir de? Kutu içeriğini komple atma şansınız var mı? Video izledim skatez + grip tape çıkıyordu. Yoksa ayrı almış muhtemelen.Normal kredi kartım ile aldım hocam.
Hocam benim kutu içeriğimde grip tape yoktu fakat yedek skatez ve bir tane darmosharkın stickeri çıktıİçinden grip tape çıktı mı hocam bir de? Kutu içeriğini komple atma şansınız var mı? Video izledim skatez + grip tape çıkıyordu. Yoksa ayrı almış muhtemelen.
Siz hangi kartla almıştınız? Size de sorayım bi.Hocam benim kutu içeriğimde grip tape yoktu fakat yedek skatez ve bir tane darmosharkın stickeri çıktı
Hocam benim kutu içeriğimde grip tape yoktu fakat yedek skatez ve bir tane Darmoshark'ın stickeri çıktı.
@poe hocam benım mouse da geldi fakat Razer DeathAdder v2'den sonra bu farenin sağ sol Click'leri çok çat çat geldinasıl anlatılır bilmiyorum böyle çatır çutur Click yapıyor sanki. Ufak bir video çekip buraya da atarım. Sizin ki de öyle mi acaba? Yoksa bana gelende mi böyle bir durum var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.