Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

• Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 338
  • Görüntüleme 37.979
Güya dalgaya alıyor. Hala anlamıyorsun ortada bir mağduriyet var ve senin yooo alakası yok bana çok iyi davrandılar demen garip olay. "Bazı arkadaşlar mağdur olmuş ben şu ana kadar sorun yaşamadım." Diyebilirsin. Hala çözemedin.
Usta senin mağduriyetin tam olarak ne madem adamlardan geri dönüş alamadın tüketici mahkeme heyetine başvur

Usta senin mağduriyetin tam olarak ne madem adamlardan geri dönüş alamadın tüketici mahkeme heyetine başvur
Kutu içeriği eksik geldi. Kendilerine 2 kez mail attım. Numaralarını aradım. İnstagram üzerinden yazdım. Devamı olmayınca bıraktım uğraşmayı. Genel olarak yoğunum geceleri 2 saat oynayacağım oyun için aldığım mouse'un böyle gelmesi uğraştırması yıpratıyor. Muhattap bulamamak zaten şaka gibi. Forumda konumda var. Daha da fazla alıntılama mesajlarımı. Mouse'un hayırlı olsun güle güle kullan @aloneyusuf . İyi forumlar.

Kutu içeriği eksik geldi. Kendilerine 2 kez mail attım. Numaralarını aradım. İnstagram üzerinden yazdım. Devamı olmayınca bıraktım uğraşmayı. Genel olarak yoğunum geceleri 2 saat oynayacağım oyun için aldığım mouse'un böyle gelmesi uğraştırması yıpratıyor. Muhattap bulamamak zaten şaka gibi. Forumda konumda var. Tanımadığın insanlara birader deme. Adaplı takıl.
Birincisi Sen biraz sinirli gibisin ben sana birader demedim ikincisi adına gerçekten üzüldüm haklısın kutu içeriğinin eksik gelmesi üzücü bir durum bundan uğraşmakta apayrı bir kargaşa umarım hakkını alırsın

Konuda belirttim. Yukarıda.

Eger grip tape ve ekstra skatezlerinden bahsediyorsan normal. Bazı ürünler first box olduğu için ekstralı gelirken bazıları sadece mouse+dongle+kablo olarak geliyor. Mouserewiew Subreddit'inde 50'den fazla post var bakmak istersen.
Ama eğer olması gerektiği gibi, dongle veya mouse veya kablosu eksik geldiyse bu THH yolcusu olduğunu gosterir.
Connectgame yüksek ihtimal ile ucuz olsun diye soft boxlardan satıyor, kutu içeriğini ayırıp münasip yerlerine sokacak değiller. skatez ve grip tapesiz aldıysan ve bunun ürüne dahil olduğunu belirtip gondermedilerse sana bir THH metni hazırlayalım.

Eger grip tape ve ekstra skatezlerinden bahsediyorsan normal. Bazı ürünler first box olduğu için ekstralı gelirken bazıları sadece mouse+dongle+kablo olarak geliyor. Mouserewiew Subreddit'inde 50'den fazla post var bakmak istersen.
Ama eğer olması gerektiği gibi, dongle veya mouse veya kablosu eksik geldiyse bu THH yolcusu olduğunu gosterir.
Connectgame yüksek ihtimal ile ucuz olsun diye soft boxlardan satıyor, kutu içeriğini ayırıp münasip yerlerine sokacak değiller. Skatez ve grip tapesiz aldıysan ve bunun ürüne dahil olduğunu belirtip gondermedilerse sana bir THH metni hazırlayalım.

Yedek kablosu çıkmadı içinden. Kendileri bunu alınca kara geçecek değiller ben de dünyaları kaybetmedim ancak iletişime geçememek maillerime asla geri dönmemeleri, Instagram'dan üstüne engellemeleri işleri çığrından çıkardı.

Yedek kablosu çıkmadı içinden. Kendileri bunu alınca kara geçecek değiller ben de dünyaları kaybetmedim ancak iletişime geçememek maillerime asla geri dönmemeleri, Instagram'dan üstüne engellemeleri işleri çığrından çıkardı.

Yedek derken? Olması gereken kutu içeriğine dahil Type-A'dan Type-C'ye olan orijinal kablosu cikmadiysa THH'ye başvurun. Kutu içeriğininde zaten; kablo+dongle+verici+fare olarak gelmesi gerekiyor, eğer sadece dongle+verici+mouse çıktıysa haklı çıkarak davayı kazanırsınız. Başarılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı