Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

• Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 338
  • Görüntüleme 37.988
Arkadaşlar takılma yaşayan tek ben miyim sürekli olmasa da 5 dakikada bir takılıyor, güncellemesini yaptım.

Mouse pad nedir? Modem ile cihaz arasından Wi-Fi sinyali geçiyor mu? Sensörün bulunduğu kısım tam olarak temiz mi? Bu sensör 1mm lot değerine sahip, daha önce bu kadar kısa mesafede okumayı bırakan model kullandınız mı? 3 4 mm lot değerinden 1Mm'ye düşen insanlar benzer sorunlar yaşayabiliyor.

Mouse pad nedir? Modem ile cihaz arasından Wi-Fi sinyali geçiyor mu? Sensörün bulunduğu kısım tam olarak temiz mi? Bu sensör 1mm lot değerine sahip, daha önce bu kadar kısa mesafede okumayı bırakan model kullandınız mı? 3 4 mm lot değerinden 1Mm'ye düşen insanlar benzer sorunlar yaşayabiliyor.

1mm lod değeri iyi bir şey mi hocam ayrıca ben bu markanın N3 modelini alacağım fakat Click latency değerini bulamıyorum bu farenin her yeri araştırdım.

1mm lod değeri iyi bir şey mi hocam ayrıca ben bu markanın N3 modelini alacağım fakat Click latency değerini bulamıyorum bu farenin her yeri araştırdım.

1mm en stabil lod değeridir, 0.5mm her mouse pad için uygun değil ve 1.5mm fazla yüksekte kalabiliyor. Ne modeli ilk prototip olduğu için önermem, fazla kusuru olduğu için Update yerine M3 modelini çıkarttılar.
Clcik latency değeri fazla değildir, olsaydı çok gündeme gelirdi.

1mm en stabil lod değeridir, 0.5mm her mouse pad için uygun değil ve 1.5mm fazla yüksekte kalabiliyor. Ne modeli ilk prototip olduğu için önermem, fazla kusuru olduğu için Update yerine M3 modelini çıkarttılar.
Clcik latency değeri fazla değildir, olsaydı çok gündeme gelirdi.

Hocam simetrik istemiyorum ve M3 modeli elime büyük gelir Glorious Model D minus 1500 TL fiyatı var n3'ün sensörü daha iyi gloriousa göre açıkçası ne yapacağım çok kararsızım küçük elin zararları.

Mouse pad Ss qck ikisini yeni aldım sensörü temiz ve bariz bir şekilde mousedan kaynaklı takılmalar var. Site ile iletişime geçemiyorum iadeyi nasıl yapacağım konusunda bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı