Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

• Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 338
  • Görüntüleme 38.264
Benım Razer Deathadder V2 mesajını alıntılayıp v2 pro mu sordunuz hocam :D Ben kullandıgım modele gore yorum yaptım. V2 pro kullanmadım onun hakkında cok yorum yapamayacam.
V2 Pro da razerin en iyi sensörlerinden birisi var. Ağırlık olarak da ben bir insanın 10 20g dan bu kadar etkileneceğini düşünmüyorum açıkçası. Tabi bu bilinmeyen markaları hiç kullanmadım o yüzden bunlar nasıldır bilemem. Ama optik switch varken ve razer yıllardır bu işin piri o yüzden razer seçtim bende. Tek eksiği içinde gelen kablo usb a to micro usb yıl olmuş 2023 micro usb kullanan mı kaldı be razer.

V2 Pro da razerin en iyi sensörlerinden birisi var. Ağırlık olarak da ben bir insanın 10 20g dan bu kadar etkileneceğini düşünmüyorum açıkçası. Tabi bu bilinmeyen markaları hiç kullanmadım o yüzden bunlar nasıldır bilemem. Ama optik switch varken ve razer yıllardır bu işin piri o yüzden razer seçtim bende. Tek eksiği içinde gelen kablo usb a to micro usb yıl olmuş 2023 micro usb kullanan mı kaldı be razer.
Kötü bir mouse oldugunu sanmem. Yıllarca keyifle kullandım v2 yi. Benım ıcın en buyuk sorunu kablolu olmasıydı. şu an yedek mouse olarka görevini devam ettiriyor. Hala taş gibi :) Razer dan buna geçince ilk dikkatimi çeken eger alırsanız sizin de dikkatini çekeceğini düşündüğüm switch sesi var. Biraz daha takur tukur bir switch. Sonradan alışıyorsunuz ama. Onun haricinde tüy gibi hafif.

V2 Pro da Razer'in en iyi sensörlerinden birisi var. Ağırlık olarak da ben bir insanın 10 20G'dan bu kadar etkileneceğini düşünmüyorum açıkçası. Tabii bu bilinmeyen markaları hiç kullanmadım o yüzden bunlar nasıldır bilemem. Ama optik Switch varken ve Razer yıllardır bu işin piri o yüzden Razer seçtim bende. Tek eksiği içinde gelen kablo USB'a to Micro USB yıl olmuş 2023 Micro USB kullanan mı kaldı be Razer.

Mouse 90 gr az değil ama 100 Gr'dan geçtiğim için sorun olmadı bana.

Şu an güncel fiyatı 1500 TL civarı hala fiyatının hakkını vereceğini düşünüyorum alınır mı? Yakın zamanda almış ve kullanan kişilerin yorumunu merak ediyorum.

Şu an güncel fiyatı 1500 TL civarı hala fiyatının hakkını vereceğini düşünüyorum alınır mı? Yakın zamanda almış ve kullanan kişilerin yorumunu merak ediyorum.

Ben dün N3 versiyonunu kuponla 900e aldım. Sanırım malzeme kalıtesı harıcınde ve yazılımının basıt olması dısında bır sorunu yok dert degılse bu ıkısı alabılırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı