DARMOSHARK M3 vs Endgame Gear XM1r

Bütçe
1000 tl

ardao8

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yeni bir mouse almayı düşünüyorum.Yaklaşık 1000 tl gibi bir bütçem var Endgame Gear XM1r almayı düşünüyorum ama DARMOSHARK M3 de çok öneriliyor. Ardaki 300 tl gibi bir fark var. DARMOSHARK M3 almaya değer mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik açıdan Darmoshark M3 daha iyi. Fakat adını daha duyurmamış bir marka ve çok ucuz. Bu kadar ucuza 3395 mouse insanı bir şüphelendiriyor. Endgame ise kaliteli bir marka.

Darmoshark M3 videolarını yakından gördüm, sadece skatezleri kötü. Genel yapısı gayet hoş ve güzel.

Teknik açıdan Darmoshark M3 daha iyi. Fakat adını daha duyurmamış bir marka ve çok ucuz. Bu kadar ucuza 3395 mouse insanı bir şüphelendiriyor. Endgame ise kaliteli bir marka.

Anladım ne gibi bir sıkıtnı çıkabilir peki?

Değer. Biri kablosuz, öbürü kablolu.

Evet bir artısı o.

Darmoshark M3 videolarını yakından gördüm, sadece skatezleri kötü. Genel yapısı gayet hoş ve güzel.

Kullanırken sıkıntı çıkartacak kadar mı kötü?

Endgame Gear XM1r farede kronik bir kablo sorunu var. O biraz sıkıntı onun dışında güzel mouse.

Kronik kablo sorunu derken?

Hangi oyunları oynuyorsunuz?

CS Valorant FPS tarzı.

Evet bir artısı o.

CS Valorant FPS tarzı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet bir artısı o.

CS Valorant FPS tarzı.
Skatez kötülüğü oyun oynamaya engel değildir. Pek sorun ile karşılaşmazsınız. İçinden skatez çıkıyordu, değiştirirsiniz. İçinden çıkan ne kadar sağlam bilemem.

Teşekkür ederim, bazı mouselarda var bu tarz sıkıntı. Çok sinir bozucu gerçekten.

Skatez kötülüğü oyun oynamaya engel değildir. Pek sorun ile karşılaşmazsınız. İçinden skatez çıkıyordu, değiştirirsiniz. İçinden çıkan ne kadar sağlam bilemem.

Anladım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı