DARMOSHARK M3 vs Endgame Gear XM1r

Bütçe
1000 tl
Darmoshark M3 yeni çıkmış bir mouse herhangi bir kronik sorun çıkmadı şimdiye kadar. İncelemeleri ise gayet olumlu. M3 almak daha mantıklı olur kablosuz, sensör, Switch açısından daha iyi olduğu için.

Ben de tam olarak sizin gibi iki mouse arasında kalmıştım forumda verilen tavsiyeler üzerine az önce Darmoshark M3 siparişini verdim.

Memnunum hocam iyice alıştım artık mouse'a. Hissiyatı da gayet iyi ben herhangi bir problemle karşılaşmadım iyi ki almışım diyorum.
Hocam tekrardan merhaba. Scroll tekerleğindeki ışık sadece şarj göstergesi olarak mı yanıyor kabloluyken yoksa kendimiz ayarlayabiliyor muyuz? Bir de esports modu ne işe yarıyor biliyor musunuz internete bakındım bulamadım.

Konuyu hortlatıyorum ama an itibariyle ben de aynı mouse'u aldım. Arkadaşın sorduğu gibi e-sports modu ne işe yarıyor bilen var mı acaba?

Konuyu hortlatıyorum ama an itibariyle ben de aynı mouse'u aldım. Arkadaşın sorduğu gibi e-sports modu ne işe yarıyor bilen var mı acaba?
Normalde mouse bi süre hareketsiz kaldığında kapatıyor, tekrar oynatınca 1 saniye gibi bi sürenin ardından çalışmaya başlıyor, sanırım e-sports modu bunu engelliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı