Darmoshark M3 vs Endgame Gear XM2we vs DeathAdder V2

Gogi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Kablolu.
XM1r veya DeathAdder V2.

Kablosuz.
Darmoshark M3, Dragonfly F1 Pro, endgame Gear XM2we & DeathAdder V2 Pro.

Hangisini tercih etmeliyim? XM2we pahali ve satıcısi Connect Game herkesin dilinde kötü imaji var. Farklı marka varsa onerileri açığım lakin ninjutsu sora ve lazuli fiyati beni aşıyor.

Xm2we shape olarak çok iyi ama switchleri beğenmeyen çok, optik ve sert biraz. Razer dav3 kabloluda düşünebilirsin, model o wireless-lamzu-asus rog harpe-xm2we sonrası dav3 aldım ben kalite olarak hepsinden iyi birde yarı fiyatı bunların. Tek sıkıntı kablolu işte bunlara göre, 4k dongle için falanda ekstra ücret gerekmiyor kablolu olduğu için. 8k bile sorunsuz şu an Windows güncellemesinden sonra.

Xm2we shape olarak çok iyi ama switchleri beğenmeyen çok, optik ve sert biraz. Razer dav3 kabloluda düşünebilirsin, model o wireless-lamzu-asus rog harpe-xm2we sonrası dav3 aldım ben kalite olarak hepsinden iyi birde yarı fiyatı bunların. Tek sıkıntı kablolu işte bunlara göre, 4k dongle için falanda ekstra ücret gerekmiyor kablolu olduğu için. 8k bile sorunsuz şu an Windows güncellemesinden sonra.
Hocam deathadderlarda kronik soyulma var diyorlar

Kaplaması daha iyi diyorlar dav3 prodan bile emin miyiz nerde gördün

Coating kaplamasına diyorlar mouseun. Soyulacak kadar uzun süre piyasada olan bir üründe değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı