Darmoshark m3s palm grip için uygun mu?

meeee

Decapat
Darmoshark m3s palm grip için uygun mu? Elimde bulunan Zowie EC2, Rival 3'te elimi oturttuğumda sol ve sağ klikteki parmaklarım tamamen yapışıyor boylamasına fakat elimde bulunan G203'te denediğimde sadece parmak uçlarım oturuyor mouse kliklerine palm tutarken parmağım boylamasına mouse kliklerine yapışmıyor ve bu beni rahatsız ediyor Darmoshark m3s te nasıl bir durum yaşarım?

Yapıları farklı genelde clav ve fingertip için daha uygun ama eliniz küçükse veya orta boysa palm grip olarak idare edecektir.

İdare etmesini istemiyorum, elimin rahat oturmasını istiyorum hocam o yüzden sanırım bunu elemek zorundayım deneme şansım olsa güzel olurdu çünkü kutu açıldıktan sonra ürün iadesi kabul etmiyor hiçbir firma ve marka doğru muyum?

İdare etmesini istemiyorum, elimin rahat oturmasını istiyorum hocam o yüzden sanırım bunu elemek zorundayım deneme şansım olsa güzel olurdu çünkü kutu açıldıktan sonra ürün iadesi kabul etmiyor hiçbir firma ve marka doğru muyum?
Doğru size biraz daha ergo mouselar gidecektir. Genede isterseniz darmoshark m3 4K boyut olarak daha büyük ve uzun. M3S'e oranla Alacaksanız M3 4K almak daha mantıklı.

Doğru size biraz daha ergo fareler gidecektir. Gene de isterseniz Darmoshark M3 4K boyut olarak daha büyük ve uzun. M3S'e oranla alacaksanız M3 4K almak daha mantıklı.

DeathAdder V3 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?​

V3 Pro güzel ama onu almak yerine açıkçası ninjitso sora 4K alırım daha iyi. Switch ve yapı ve kalitesi Razer'a göre daha kaliteli.

Ninjutso Sora 4K Wireless Mouse

Fikriniz için sağ olun hocam ama DeathAdder V3 Pro ergonomik bir yapısıyla beni kendine daha çok çekiyor gibi ya elim oturup rahat ettikten sonra gerisi pratikle aim, tracing, spray iyi bir seviyeye çıkartılır, elim rahat değilkende yine iyi bir seviyeye çıkartılır ama elimin rahat ettiği farede kendimin daha iyi versiyonuna sahip olurum diye düşünüyorum tecrübeyle sabit.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı