Darmoshark M3S Pro Wireless mouse alınır mı?

Aldinuss

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci

İndirime girmişken hemen almayı düşünüyorum aynı fiyat skalasında daha iyi diyebileceğiniz bir mouse var mı ya da bunun kronik sorunu var mı? Ben araştırdığım ama bulamadım. Belki gözden kaçırdığım sorununu yazan biri vardır.

İndirime girmişken hemen almayı düşünüyorum aynı fiyat skalasında daha iyi diyebileceğiniz bir mouse var mı ya da bunun kronik sorunu var mı? Ben araştırdığım ama bulamadım. Belki gözden kaçırdığım sorununu yazan biri vardır.

Alınır ben aldım bir gün sonra Ajazz AJ159 Pro için iptal ettim. Daha uyguna geliyor istersen bekleyebilirsin stoku.

Kesinlikle vardır ama reis Rampage gibi bir markanın 1800 TL hakettiğini kesinlikle düşünmüyorum he başkası başka düşünebilir ama benim düşüncem böyle.

bana kalırsa alma Wraith destek konusunda biraz yetersiz şikayet var üzerinden bakabilirsin tavsiyem Ajazz AJ159 bekle 8000Hz Darmoshark ile Ajazz malzeme kalitesi ikisi de benzer Temu'da stoku gelir bugün bitti gene gelir beyazını bekliyorum bende.

Yanında dongle de gerekmiyor diye biliyorum.

Bana kalırsa alma Wraith destek konusunda biraz yetersiz şikayet var üzerinden bakabilirsin tavsiyem Ajazz AJ159 bekle 8000Hz Darmoshark ile Ajazz malzeme kalitesi ikisi de benzer Temu'da stoku gelir bugün bitti gene gelir beyazını bekliyorum bende.

Yanında dongle de gerekmiyor diye biliyorum.

Şu mouse işinden bıktım 2 aydır düzgün bir şey alacağım diye 80 TL'lik mouse kullanıyorum oyun oynayamıyorum tam bunu alacağım diyorum biri başka bir problemden bahsediyor (sadece anlattım öylesine)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı