AEGONN
Hectopat
Daha fazla
İyi günler. Nisan ayında İtopya'dan dart1 hazır sistem almıştım. Alırken RAM'i 8 GB olarak aldım ve 2 gün önce yükseltmek için aldığım RAM geldi. Takıp kullanmaya başladım. Sorun çıkarmamıştı ancak bugün PC'yi açıp Chrome'a girdiğimde reset atmaya başladı ve daha sonra mavi ekran da verdi.
İtopya'yı aradım ve durumu anlattım. PC'yi tamamen bize göndermeniz gerekiyor dedi. Ne alaka, yazılımsal olarak ne yapacaksam söyleyin yapayım dedim. BIOS sıfırla, güncelle ve format at dediler ve format dışında dediklerini yaptım. Anakartta RAM slotlarını da değiştirdim ama sorunum değişmedi. Windows bellek tanıma kısmınıda kullandım. Her yaptığım işlem sonrasında belleğinizde sorun tespit edildi uyarısı verdi. RAM mi bozuk yoksa yazılımsal bir sorun mu var anlamadım.
Aldığım RAM'in linki.
www.itopya.com
İtopya'yı aradım ve durumu anlattım. PC'yi tamamen bize göndermeniz gerekiyor dedi. Ne alaka, yazılımsal olarak ne yapacaksam söyleyin yapayım dedim. BIOS sıfırla, güncelle ve format at dediler ve format dışında dediklerini yaptım. Anakartta RAM slotlarını da değiştirdim ama sorunum değişmedi. Windows bellek tanıma kısmınıda kullandım. Her yaptığım işlem sonrasında belleğinizde sorun tespit edildi uyarısı verdi. RAM mi bozuk yoksa yazılımsal bir sorun mu var anlamadım.
Aldığım RAM'in linki.
GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA
GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile F4-3600C18S-8GVK ITOPYA'da.

Son düzenleyen: Moderatör: