Steam'den oyunu indirdim başlat diyorum yükleme ekranı çıkıyor ve 1dk sonra kapanıyor ve şu 2 hatayı alıyorum;
Process Monitor ile hata raporu oluşturun.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
drive.google.com
Herkese açık bir şekilde paylaşın.Logfile.rar
drive.google.com
Process Monitor ile hata raporu oluşturun.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
drive.google.com
Kusura bakmayın orayı görmedim düzelttimHerkese açık atmalısınız. Dosyaya sağ tıklayıp "Paylaş" seçeneğini seçin. Karşınıza gelen ekrandaki sarı ile belirttiğim kısmın resimdekiyle aynı olduğuna dikkat edin. Sonra linki kopyalayıp buraya atın.
Eki Görüntüle 627974
Sorun hala aynıDosyaları Steam üzerinden onarmayı deneyin, ek olarak bunu kurun. Olmazsa tekrar rapor paylaşın.
drive.google.com
Yaptım fakat aynı hataWindows Update'de kalan güncelleme var mı? Yoksa CMD'yi açıp sfc/ scannow yazıp dener misin?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.