İnceleme Data frog gamepad

Ürün, bugün de dahil tam 2 hafta içinde elime ulaştı. Kutu biraz deforme olmuş.

İçinden sadece kolun kendisi ile şarj kablosu çıktı. Kullanım klavuzu yoktu. Kablosuz olduğundan içinden alıcı da bekliyordum. Ama o da yok.

Bunu kullanmak için bilgisayara Bluethooth alıcısı mı alınmalı? @imsena

Son düzenleme:
evet bt lazim 50 60 liraya Amazon dan bulabilirsin

Hayır lazım değil. Orijinalde Bluetooth varsa bağlayabilirsiniz. Yoksa bilemem tabii. Kablolu kullanıyorum ben.

Hayır lazım değil. Orijinalde Bluetooth varsa bağlayabilirsiniz. Yoksa bilemem tabii. Kablolu kullanıyorum ben.
Elinde kullanım kılavuzu varsa paylaşır mısın? Kablosuz kullanacağım, dongle şart bana. Fakat telefonda kullanamadım. "Pro Controller" adında bir adet cihaz belirdi ama nafile. Mario oynatmadı.

Tuşların yeri yanlış inanılmaz rahatsız ediyor Xinput ve XOutput ile düzeltmeyi denedim beceremedim.

Tuşların yeri yanlış inanılmaz rahatsız ediyor Xinput ve XOutput ile düzeltmeyi denedim beceremedim.
Bu Nintendo'ya göre dizayn edildiği için böyle. Adamların canı biraz marjinallik istemiş. Artık onu oyun içinde tuş ayarlarından uğraşmak lazım, yapacak bir şey yok.

Hocam sizde test fotoğrafını paylaşırmısnız 0,1 yanlış gibi geldi bana veya testteyken video çeker misiniz ve herhangi bir sorun yaşadınız mı bozulma takılma drift gibi gibi.

Hocam kol ne durumda 1,5 ay oldu yaklaşık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…