İnceleme Data frog gamepad

@Mirza Kaplan hocam alınır mı? Kız kardeşim için alacağım. Çok oynamaz arada benle FIFA oynar veya A Way Out gibi oyunları oynarız arada bir.

2 Adet F310 var (beğenmiyorum, kullanmıyoruz kız kardeşimle ergonomi vs kötü )
1 Adet Xbox 9. Nesil var (Kız kardeşim bunu beğeniyor, onun için alacağım da. Tabii kalite olarak aynısını beklemem ama F310'dan daha iyi bir seçenek gibi.)

@imsena Hocam hala kullanıyor musun? Önerir misin? Yukarıda ki yazıyı okursan sevinirim.

Son düzenleme:

İkinci el Xbox 360 kolu mu alsam bunu mu alsam.

hocam bluetootha nasıl bağlandınzı deniyiorum ama bir türlü gözükmüyor pcde
Önce öndeki home tuşuna basın sonra arkadaki orta kısımda yer alan wi-fi benzeri tuşa basın 2 saniye falan elinizi çekmeyin ışığı sönecek sonra hızlıca yanacak Bluetooth bağlantısı için hazır o andan sonra.

@imsena hocam ürünü bende yakın zamanda aldım gerçekten çok güzel tam F/P. Ürün incelemenizde tek karşı çıkacağım yer şarj süresi çünkü 1 kez şarj ettim daha da etmedim ve tahmini 13-15 saat oldu hâlâ kullanıyorum zaten ürünün 18 saat şarjının gittiği yazıyordu bende 10-15 saat arası gitse yeter dedim o yönden de beni şaşırttı tek sıkıntı benim kutunun üstüne sanırsın buzdolabı atmışlar kutu o şekildeydi ama Allah'tan cihazda görünürde hiç bir sorun yok şu anlık tuşları olsun bataryası olsun mükemmel almak isteyen herkese öneririm.

Son düzenleme:
Hocam ben de sipariş verdim dün, size kaç günde geldi?

Şuan 558Tl civarına denk geliyor tak çalıştır rahat çalışıyor mu?
F310'dan kaliteli midir?
Hala tavsiye ediyor musunuz?

Merhaba hocam, bluetooth bağlantısını kuruyor ama kolu görmüyor. Forza Horizon 4 ile deniyorum. Usb ile sıkıntı yok gayet güzel ama bluetooth ile bağlantı yapıldı gözükmesine rağmen tuşlar aktifleşmiyor. Nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı? @Mr.Anyone

Şuan 675 tl alınır mı ? F310 var ve gayet memnunum 2.kol olarak kullanıcağım alırsam . ( 428 Tl'ye ek olarak 246 TL de vergi alınıyormuş.)

Son düzenleme:
Valla benimki direk sorunsuz bağlandı hocam hiç öyle bir sorun yaşamadığım için maalesef bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…