İnceleme Data frog gamepad

Bunu PC'ye bağlamak için USB kablosuz aparatı var mı yoksa sadece Bluetooth mu var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç soru var aklımda:
1. Ne zamandır kullaniyorsunuz?
2. Ariza olunca garanti nasıl oluyor?
1- Hemen hemen 1 aydır kullanıyorum memnunum.
2- Umarım öyle bişey olmaz çünkü tutupta Çin'e gönderemem. Kullanma kılavuzunda adres vardı sanırım sorun olursa diye olmadı yapamazsak yenisini veririz tarzı bişey yazıyordu ama dediğim gibi Çin'e garantiye gönderme işi sıkıntı.

Hocam bende almış bulunmaktayım sayenizde ne zaman gelir acaba çok merak ediyorum birde adres de sokağı eklemeyi unutmuş bunu düzeltebiliyor muyuz

Hocam bende almış bulunmaktayım sayenizde ne zaman gelir acaba çok merak ediyorum birde adres de sokağı eklemeyi unutmuş bunu düzeltebiliyor muyuz

Valla gelme süresi değişebiliyor hocam ama tahminimce 2 haftaya gelir sizinki. Sokağı unutma olayınız ise ayarlardan adresi düzeltebilirsiniz sorun olmaz sanırım olmadı PTT arar sorar eksik diye.

Valla benimki direk sorunsuz bağlandı hocam hiç öyle bir sorun yaşamadığım için maalesef bilmiyorum.
W11 kullanıyorum, bluetooth ile bağlanmayı bir türlü başaramadım. Görüyor ancak başarılı şekilde bağlantı kurmuyor, kablo ile herhangi bir sorun yok.

W11 kullanıyorum, bluetooth ile bağlanmayı bir türlü başaramadım. Görüyor ancak başarılı şekilde bağlantı kurmuyor, kablo ile herhangi bir sorun yok.
Bir fikrim yok maalesef hocam yardımcı olamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…