İnceleme Data frog gamepad

Tuşları xbox düzene nasıl mod geçişi yapılıyor ? Bilginiz var mı ?

Hocam bende aynı durumdan muzdaribim Xbox düzenine nasıl geçeceğiz acaba? şu an Nintendo tuş kombinasyonunda kullanmak bayağı zor.
"+" tuşunun altındaki tuş ile sağ analog tuşuna 2 3 saniye basılı tutunca XBOX dizilimine geçiyor.

"+" Tuşunun altındaki tuş ile sağ analog tuşuna 2 3 saniye basılı tutunca Xbox dizilimine geçiyor.

Hocam yakın zamanda ben de bu gamepadi almayı düşünüyorum ama eğer ki kullanıyorsanız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz, koldan memnun musunuz?

"+" tuşunun altındaki tuş ile sağ analog tuşuna 2 3 saniye basılı tutunca XBOX dizilimine geçiyor.
Teşekkür ederim hocam sağolun

Hocam yakın zamanda ben de bu gamepadi almayı düşünüyorum ama eğer ki kullanıyorsanız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz, koldan memnun musunuz?
Hocam 1 haftadır kullanıyorum kolun tek eksisi olarak rb rt tuşları ezmeli tuş değilde normal tuş olmasi yani normal tuş gibi onun harici sorunu yok fiyatına göre çok iyi kol

Hocam RB RT tuşlarının ben de farkındayım ona göre tercih edeceğim zaten ama çoğunlukla Epic Games'ten oyunlarımı oynayacağım herhangi bir uyumluluk sorunu çıkmıyor, titreşimleri düzgün çalışıyor değil mi?

Bir de sanırım kolun yanında bir alıcı vermiyorlar, ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum elimdeki alet Bluetooth'a da sahip değil ama kablosuz bağlarken bir sorun çıkartır mı yoksa kablolu mu kullanmam gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…