Elektronik Data frog kablosuz gamepad vergi dahil 770 TL

Yanlış bilgi. Kendim kullanıyorum. Bluetooth'dan kolu kaldırıp, PC'i yeniden başlatıp X+Home tuşuna basarsan PC'ye Xinput sayesinde Xbox kolu olarak tanıtabiliyorsun. Nintendo kolu için ise y+Home yapmak gerekiyor ama hemen olmuyor dediğim gibi önce PC'i resetlemek gerekiyor.

Bilgilendirme için teşekkürler alanlar sıkıntı yaşamaz en azından.

Parolapara ve İyzico kombosuyla bu fiyat aralığında öneriler ne olur? Shooter 3 mü BIGBIG WON'dan bir model mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen Aether ikisinden de ucuzdu ve ek olarak beni daha çok cezbetti videoyu tam hatırlamıyorum ama standartlarımı karşılıyordu jiroskop yoktu sanırım da jiroskopa ne durumda ihtiyaç duyulur onu bile bilmiyorum genellikle FIFA Rocket League ve benzeri oyunlar oynadığım için bakmadım.

F310 kadar iyi trigerleri var mı? Varsa alayım lazımdı tam.

Deneyimim olmadığı için tam yorumlayamam ama F310 çok rahatsız gelmişti bana o yüzden hiç ısınamadım. Bu arada Parolapara ve İyzico kullanmadıysan Wraith üzerinden konudaki gamepadden bile ucuza alma şansın var 570 TL'ye BIGBIG WON Aether alma fırsatı buldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen Aether ikisinden de ucuzdu ve ek olarak beni daha çok cezbetti videoyu tam hatırlamıyorum ama standartlarımı karşılıyordu jiroskop yoktu sanırım da jiroskopa ne durumda ihtiyaç duyulur onu bile bilmiyorum genellikle FIFA Rocket League ve benzeri oyunlar oynadığım için bakmadım.

Deneyimim olmadığı için tam yorumlayamam ama F310 çok rahatsız gelmişti bana o yüzden hiç ısınamadım. Bu arada Parolapara ve İyzico kullanmadıysan Wraith üzerinden konudaki gamepadden bile ucuza alma şansın var 570 TL'ye BIGBIG WON Aether alma fırsatı buldum.

Jiroskop bi kere emulator ile Mario oynarken lazım olmuştu. Nintendo oyunlarında gördüm ben bir jiroskop kullanan ama olması iyidir nerde lazım olacağı belli olmaz hiç.

Almasına aldım da dalgınlık yapıp İyzico'da kampanyaya katıl butonuna tıklamayı unuttum. Şimdi iade istesem kaç güne gelecek kim bilir. Parolapara 400 verdi de 500 liradan olduk boş yere :D

Yapma be hocam onu kullanmaman kötü olmuş yine de hayırlı olsun ne aldınız?

Gale Hall combo aldım. İade edip bir daha mı sipariş versem diyorum da hiç uğraşasım gelmedi. Kaldı öyle başka alışverişte kullanırım artık ama İyzico kampanyasının geçerli olduğu siteler de çok kısıtlı ve alakasız cidden.

İade ederseniz Parolapara kampanyası boşa gidebilir saneim emin değilim en iyisi böyle gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı