Elektronik Data frog kablosuz gamepad vergi dahil 770 TL

com.alibaba.aliexpresshd_20250609013927.jpg

Külüstür F310 630 TL civarında dolanırken onun yerine bunu almak daha mantıklı OEM bir modeldi sanırım incelemesini yapan vardı forumda F/P oranı iyi denebilecek model. Black olanı seçerseniz bu fiyata alabilirsiniz.

Düzenleme: Detaylı incelemeye bu linkten ulaşabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 2507986

Külüstür F310 630 TL civarında dolanırken onun yerine bunu almak daha mantıklı OEM bir modeldi sanırım incelemesini yapan vardı forumda F/P oranı iyi denebilecek model. Black olanı seçerseniz bu fiyata alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ürün bende 680 TL görünüyor.

Sanırım ilk alışveriş fırsatından yararlanmayanlar için. Bende vergi dahil 1122 TL gözüküyor.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2507986

Sağolasın hacı abi 🫡

Bu arada tam satın alırken farkettim, tuş düzeni Xbox değil Nintendo şeklinde, haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Sağ olasın hacı abi 🫡

Bu arada tam satın alırken fark ettim, tuş düzeni Xbox değil Nintendo şeklinde, haberiniz olsun.

Rica ederim. Bluetooth bağlanınca sanırım Xbox olarak oluyor da kablolu olunca nintendoydu bir yerde görmüştüm.

Ürün bende 680 TL görünüyor.

Sanırım ilk alışveriş fırsatından yararlanmayanlar için. Bende vergi dahil 1122 TL gözüküyor.

İlk alışveriş fırsatını kullanmanız lazım yeni hesap açabilirsiniz çok fazla yurt dışı alışverişi yapmadıysanız sıkıntı yapmayacaktır.

İyzico ilk alışverişe 500 TL geri iade kampanyasını kullanmadıysanız bu 900'e geliyor. Pc için alacaksanız gözüme daha bir iyi geldi 🙂 (1000hz polling rate, hall effect çubuklar, garanti, hızlı kargo vs.).

İyzico ilk alışverişe 500 TL iade kampanyasını kullanmadıysanız bu 900'e geliyor. PC için alacaksanız gözüme daha bir iyi geldi 🙂 (1000Hz polling rate, Hall effect çubuklar, garanti, hızlı kargo vs.).

Kullanmayan için mantıklı bir tercih olur. Hatta alasım geldi desem yeridir Parolapara ile kombo yapılır mı?

Kombo yapılıyor ben Wraith'dan big won won Gale Hall aldım 300TL'ye, İyzico ilk alışverişe özel 500TL.
%25 kampanyasında Wraith vardı 409TL şuandaki yaz %25 içinde de vardı yanlış hatırlamıyorsun bakabilirsiniz uygulamadan, Parolapara ile de 400TL adım İyzico içinde kartlardan ekleyeceksin Parolapara'yı, öderken de İyzico ile öde deyip İyzico içine eklediğin Parolapara kartını seçip ödeme yapıyorsun ikisini de kullanmış oluyorsun zaten aratırsan forumda var İyzico Parolapara diye çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı