Çözüldü Data Rate nasıl arttırılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

471153

Hectopat
Ekran Alıntısı.JPG

Data Rate değerini nasıl arttırabilirim? 100mbps paket kullanıyorum.

Çözüm
Aslında 4dB'ye kadar çekersen iyi hız alırsın fakat ondan sonrasında sorun çıkabilir, kopmalar falan olabilir ben bir süre 0.3dB'de kullandım 94Mbps olsun diye fakat asansör gibi dış etkenler etki ediyor diye 4dB'ye çektim öyle kullanıyorum şu an. İndirme yapacaksam düşürüyorum SNR'ı arttırıyorum hızı ama uzun süreli kullanacaksam da tam tersini yapıyorum.
Aslında 4dB'ye kadar çekersen iyi hız alırsın fakat ondan sonrasında sorun çıkabilir, kopmalar falan olabilir ben bir süre 0.3dB'de kullandım 94Mbps olsun diye fakat asansör gibi dış etkenler etki ediyor diye 4dB'ye çektim öyle kullanıyorum şu an. İndirme yapacaksam düşürüyorum SNR'ı arttırıyorum hızı ama uzun süreli kullanacaksam da tam tersini yapıyorum.

Çözüm
Ekran Alıntısı.JPG

İlk defa 4db çektim ve şuana kadar aldığım en yüksek hız burada. İnanılmaz.

Ekran Alıntısı1.JPG

En son çekebildiğim değer 2db hız baya arttı. Deneyeceğim kopma vs sorunlar olursa değeri yükseltirim. Teşekkürler hocam.
Ekran Alıntısı2.JPG

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı