Datasharing Storage nedir?

Virus değil ondan bir emin ol. Bu dosyaların içine bakmadan ne oldğunu anlayamam resetleyip tekrar dene.

Bilgisayarı kapatıp açıyorum.

Virus değil ondan bir emin ol. Bu dosyaların içine bakmadan ne oldğunu anlayamam resetleyip tekrar dene.

Hocam bilgisayarı resetledim dosyayı açtım SS alırken bilgisayar dondu oturum kapattım açtım dosyaya girdim içi bomboş.

Bilgisayarı kapatıp açıyorum.

Hocam bilgisayarı resetledim dosyayı açtım SS alırken bilgisayar dondu oturum kapattım açtım dosyaya girdim içi bomboş.

Çok önceden kullandığın bir programın ya da kullandığın programın lisansıdır. Virus değil.

Çok önceden kullandığın bir programın ya da kullandığın programın lisansıdır. Virus değil.

Hocam peki SS alırken bilgisayarın donması ve oturum kapadıktan sonra içindekilerin silinmesi?

Aynı dosya gene geldi hocam txtler açamıyorum gene nedir bu format atmalı mıyım?
Birini açtım

Formatlık bir durum yok. Belirli bir uygulama veya işlemin tamamlanmasıyla oluşturulan ve işlem tamamlandığında silinen bir dosya. Virüs değil yani.

Formatlık bir durum yok. Belirli bir uygulama veya işlemin tamamlanmasıyla oluşturulan ve işlem tamamlandığında silinen bir dosya. Virüs değil yani.

Doğru mu yani içimde bir kuşku var virüs mü diye korkmadım değil. Hangi uygulamadan olduğunu nasıl anlarım?

Doğru mu yani içimde bir kuşku var virüs mü diye korkmadım değil. Hangi uygulamadan olduğunu nasıl anlarım?

DSTokendb2.dat veri tabanı dosyası gibi bir şey. Yani mesela bir uygulama, kimlik doğrulama yapması için token tabanlı bir sistem kullanıyorsa, DsTokenDB2.dat dosyası oturum açarken kullanılan token bilgilerini tutuyordur. Hangi uygulama kullanıyor veya içindekiler nasıl okunur onu bilmiyorum. Ama virüs olduğunu da düşünmüyorum. İçiniz rahat değilse formatlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…