Davidoff nasıldır?

keremxw

Hectopat
Piyasadaki her sigarayı içtim diyebilirim. Gurmesi oldum artık. Ama tadları artık hakikaten aynı gibi geliyor, sürekli sigaramı değiştiriyorum. Davidoff önerenlere rastladım, tadı alışılmış sigaralardan çok daha farklı deniliyor. Aranızda var mı davidoff burgundy içen? Fiyatı parliementten bile pahalı. Para verip pişman olmak istemiyorum.

Hocam hiç içmedim ama puro camiasını yakından takip ediyorum davidoff sağlam markadır pişman olacağınızı sanmam.

Sigaraya davidoff burgundy ile başladım zamanında çok fazla içerdim denildiği gibi değişik bir tat ve kendine has inceliği ve uzunluğu olan bir sigara başka hiçbir sigarada sanırsam öyle değil diye biliyorum ama içindeki değerleri en yüksek sigaralardan biri. Elde ve ağızda da çok fazla koku bırakıyor eğer koku probleminiz var ise. Şu anda parliament Aqua blue kullanıyorum ama davidoffun yeri bende çok ayrıdır açıkçası.

Sigaraya davidoff burgundy ile başladım zamanında çok fazla içerdim denildiği gibi değişik bir tat ve kendine has inceliği ve uzunluğu olan bir sigara başka hiçbir sigarada sanırsam öyle değil diye biliyorum ama içindeki değerleri en yüksek sigaralardan biri. Elde ve ağızda da çok fazla koku bırakıyor eğer koku probleminiz var ise. Şu anda parliament Aqua blue kullanıyorum ama davidoffun yeri bende çok ayrıdır açıkçası.
Koku sorun değilde.Orta ağırlıkta değilmiydi ya davidoff burgundy?Ya da sigaranın oranları aydan aya değişiyormu acaba.Bazı sigaralarda öyle oluyor.

Davidoff SigaralarıNikotinZifirKarbonmonoksit
Davidoff Burgundy0.9 mg10 mg10 mg
Davidoff Gold0.7 mg8 mg8 mg
Davidoff Blue0.6 mg5 mg5 mg
Davidoff Black0.1 mg10 mg10 mg
Hocam ben sitelerin yalancısıyım :D bana sorarsanız ağır değildi 2021-2022 yılları içinde bir winston dark blue ya da marlboro red değil yani.

Davidoff SigaralarıNikotinZifirKarbonmonoksit
Davidoff Burgundy0.9 mg10 mg10 mg
Davidoff Gold0.7 mg8 mg8 mg
Davidoff Blue0.6 mg5 mg5 mg
Davidoff Black0.1 mg10 mg10 mg
Hocam ben sitelerin yalancısıyım :D bana sorarsanız ağır değildi 2021-2022 yılları içinde bir winston dark blue ya da marlboro red değil yani.
Bu oranlara pek güven olmuyor.Biri paylaşıyor ondan sonra belki 50 tane site yıllarca bunu paylaşıyor.Doğru olsa bile yabancı/eski paketler bunlar.Bu listede mesela camel greende vardı.Green sigarası eskiden vardı galiba ama şuan yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı