Pod kullanımı nasıldır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 11 Pro
Sistem Üreticisi ASUS
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
Temel Kart Üreticisi ASUSTeK COMPUTER INC.
Temel Kart Ürünü PRIME H510M-K
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 16,0 GB
Toplam Sanal Bellek 32,8 GB
Meslek
Reklamcı
Vozol marka puffdan poda geçmek istiyorum. Puffun sürekli pamuğu yandığından dolayı pod olarak G3 Pro diye bir pod buldum. Alınır mı? Yoksa IQOS mağazasından mı satın almalıyım? G3'ün kartuşunu istediğim vakit temin edebilirim ama cihazı yüksek rakamlara alacağım, IQOS mağazasındaki ucuz ama kartuş sıkıntım olacak ama fiyat olarak düşüğe temin edeceğim. Ne yapmalıyım?

IQOS ısıtmalı sigaradır, pod ise likitli. G3'ün fiyatı ne kadar, nereden alacaksınız? Telegram gruplarında kartuşla beraber 2. el olarak uygun fiyatlara satılıyor.

Bir tanıdığım önerdi kendisi almış oradan alacağım 2.8 TL'ye likitsiz. Telegram kanalı hakkında bilgim yok, IQOS muhabbetinde ise mağazasından satılan orj cihazı alacağım yurt dışından IQOS olmayacağım.

Sitelerden alışveriş yapmadığımdan site öneremeyeceğim, 2. el alırken mümkünse elden alın. Eğer il dışından alacaksanız satıcının referansı olup olmadığını hem kendine hem de gruplarda sorun.

2.el gruplara nasıl erişim sağlayabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı