DaVinci Resolve 17.4 Çıktı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.846
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
DaVinci Resolve 17.4

DaVinci Resolve 17.4 yeni MacBook Pro modellerinde 8K video düzenlemede 5 kat daha fazla hız vadediyor. Blackmagic Design, profesyonel video düzenleme ve renk düzeltme yazılımı DaVinci Resolve için Apple’ın en yeni M1 Pro ve ‌M1‌ Max çipsetleri için tam destek sağlayan yeni bir güncelleme duyurdu. Böylece DaVinci Resolve 17.4, yeni MacBook Pro modellerinde 5 kata kadar […]

Devamı: DaVinci Resolve 17.4 Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Bizde soğan kabuğu yemeye devam edelim. Daha bunu almaya bir insanın parası yetmiyor. Aç adam ne düşünebilir ne de üretebilir.
 

Tuzu kuru biri burada sanırım. Da vinci Resolve'un kendisi olmuş 4300 lira bir üniversite öğrencisi bunu cebinden nasıl alsın da versin bir üretkenlik bir kendi emeği ile kaliteli bir şey yapmaya çalışsın. Ben ekonomik durumu o kadar kötü bir öğrenci değilim ama ben bile dışarıdan yememek için 2 öğünümü üniversiteden yiyorum. Bende isterim bunu alıp bir şey üretmeyi ama bunu almak yetmiyor bunun yanına kaliteli bir kamera laptop ve sadece bunlar bile yetmiyor çekmek için zaman ve bunu parasını karşılayabilmen gerek. Sadece ek masraflarını bile düşünsen KYK alan bir öğrenciye çok bu gibi şeyler. Aç tokun hakinden anlamazmış.
 
Sogan kabugu mu yiyorsunuz? Metafor bile olmaz bu.
Adamlar mecliste 15 liraya Kaburga Dolması yiyor, öğrenciler 15 liraya çirkin ve berbat görüntülü dünden kalmış mercimek çorbası içiyor.
Gereken açıklamayı arkadaş yapmış zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Adamlar mecliste 15 liraya Kaburga Dolması yiyor, öğrenciler 15 liraya çirkin ve berbat görüntülü dünden kalmış mercimek çorbası içiyor.
Gereken açıklamayı arkadaş yapmış zaten.
Haklisin bu konuda. Ben 3 TL diye biliyordum.

Ama dunden kalan corbayi icmiyoruz. Her gune yeni yemek cikiyor.
Her gun farkli corba cikiyor. Genelde etli ve guzel oluyor tadi.


Mecaz bile yapmamalıyız sanırım mesaj atarken. Sizle tartışmaya girmeme bile gerek yok. İyi günler.
Boyle benzetme olmaz.
 
Haklisin bu konuda. Ben 3 TL diye biliyordum.

Boyle benzetme olmaz.

Zoruna gitmesin kardeşim ülkede soğan arası ekmeği akşam yemeği niyetine yiyen fakir kardeşlerimiz var. Bunları görmek gerek. Sen görmüyor olabilisin ama bu insanlar bu ülkede var ve sayıları hiç de az değil.
 

Geri
Yukarı