Delikten bakıyorum çalıp çalıp gidiyor.E bişey diycem, vermeyince kapıdan nası geri döndürüyorsunuz?
Boş yapmışsınız.Sülalesine güzel latifelerde bulunursanız gider. 7 yıldır aynı sitede yaşıyoruz. Geçen sene ilk defa bir davulcu geldi. Sitedekiler bayağı güzel söylemlerle kovdu. Ertesi gün bir daha gelip zillere basınca 7-8 kişi bayağı sağlam dövdü bunu. Davulunu da delip yolladılar. Bir iki kişi ifade verdi bir şey çıkmadı. Bu yıl da gelen giden yok.
Ulan imsak ta 5'te okunuyor herif geliyor imsağa daha 3 saat var "dan-dan-dan!" uyutmuyor. Zamanlı gelse neyse de hem zamansız gelip hem uyutmayan adama neyin parasını verecekmişim?
Sahur 10 dakika anca sürüyorSanırım sahur için 3 saat hazırlanacağımızı falan sanıyorlar.
Davulcu durumu artık gereksiz. Teknoloji gelişti gelenekse gelenek çoğu geleneği yerine getiriyormuşuz gibi de davulcu eksik.
Ben dövmedim ki? İzinsiz olarak siteye girip insanları evlerinde taciz ederse bu gayet normal olur.Hocam siz ne diyorsunuz Allah aşkına? Ne olursa olsun ne hakla dövüp birde üstüne davulunu deliyorsunuz, size bu hakkı kim veriyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.