Dayak yeme korkusu

21 yaşında burnumun üstüne beyzbol sopası yedim hiçbir şey hissetmedim o sinirle. Karşımdaki 42 yaşındaymış en son kamyonun altında vurma diye yalvarıyordu :) Sadece öfkeni kontrol et ama hep sinirli ol kavga esnasında. Ama sen yine de kavga etme, sensinsss de devam et.

Merhaba. Ben 13 yaşındayım ve sokak dövüşü yapmaya korkuyorum. Spor olarak değil normal dövüş ara sıra oluyor ve dayak yerim diye korkuyorum. Daha önce dövüşmedim ve dövüşü pek bilmiyorum. Muay Thai kick boks yaptım ama yine bir tırsma oluyor nasıl hallederim? Eleştiri yapacaklar cevap vermesin lütfen teşekkürler.
Kardeşim sende dayak atacaksan sende dayak yiyeceksin... Bu bilindik bir şey. Baktın bir şey yapamıyorsun kaçıcaksın. Ama 1v1 geliyorsa korkma. Dayak yersende en azından şerefimle yedim dersin. Ama baktın 1v10 geliyorlar arkana bile bakma. Bakarsan bu sefer şerefte bırakmazlar.

21 yaşındayım bu zamana kadar ortaokuldaki ufak yumruklu kavgalar dışında kavgam olmadı. Geçen yolda çocuğun çantasından koskoca bıçak çıkardığını gördüm ya ortaokulludur ya liseli bu yaştaki çocuklar bile taşıyorsa vay halimize. Kavgadan kaçmak en mantıklısı, kavga edeceğin kişinin kaybedeceği bir şey yoksa etme zaten ama sıradan kaybedeceği şeyleri olan insanla kavga edersen de en fazla dayak yersin nolacak neyinden korkuyon

21 yaşındayım bu zamana kadar ortaokuldaki ufak yumruklu kavgalar dışında kavgam olmadı. Geçen yolda çocuğun çantasından koskoca bıçak çıkardığını gördüm ya ortaokulludur ya liseli bu yaştaki çocuklar bile taşıyorsa vay halimize. Kavgadan kaçmak en mantıklısı
Onu saplaması için gemi kazanı gibi yürek lazım anca veletleri korkuturlar.

21 yaşındayım bu zamana kadar ortaokuldaki ufak yumruklu kavgalar dışında kavgam olmadı. Geçen yolda çocuğun çantasından koskoca bıçak çıkardığını gördüm ya ortaokulludur ya liseli bu yaştaki çocuklar bile taşıyorsa vay halimize. Kavgadan kaçmak en mantıklısı

Gece gündüz mafya dizisi yayınlanırsa televizyonlarda olacağı bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı