Dayak yeme korkusu

Ben büyüğüm, ben de korkuyorum. Sonuçta TR burası. Bıçağı takıverirler. Palayla saldıran adam gördüm.

21 yaşında burnumun üstüne beyzbol sopası yedim hiçbir şey hissetmedim o sinirle. Karşımdaki 42 yaşındaymış en son kamyonun altında vurma diye yalvarıyordu Sadece öfkeni kontrol et ama hep sinirli ol kavga esnasında. Ama sen yine de kavga etme, sensinsss de devam et.

Kardeşim sende dayak atacaksan sende dayak yiyeceksin... Bu bilindik bir şey. Baktın bir şey yapamıyorsun kaçıcaksın. Ama 1v1 geliyorsa korkma. Dayak yersende en azından şerefimle yedim dersin. Ama baktın 1v10 geliyorlar arkana bile bakma. Bakarsan bu sefer şerefte bırakmazlar.

Başlamadan bitirin, karşıdakinin burnuna bir kafa koyun dayak yemezsiniz. Denendi onaylandı.

21 yaşındayım bu zamana kadar ortaokuldaki ufak yumruklu kavgalar dışında kavgam olmadı. Geçen yolda çocuğun çantasından koskoca bıçak çıkardığını gördüm ya ortaokulludur ya liseli bu yaştaki çocuklar bile taşıyorsa vay halimize. Kavgadan kaçmak en mantıklısı, kavga edeceğin kişinin kaybedeceği bir şey yoksa etme zaten ama sıradan kaybedeceği şeyleri olan insanla kavga edersen de en fazla dayak yersin nolacak neyinden korkuyon

Onu saplaması için gemi kazanı gibi yürek lazım anca veletleri korkuturlar.

Gece gündüz mafya dizisi yayınlanırsa televizyonlarda olacağı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…