Dayak yeme korkusu

jerryb10

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 13 yaşındayım ve sokak dövüşü yapmaya korkuyorum. Spor olarak değil normal dövüş ara sıra oluyor ve dayak yerim diye korkuyorum. Daha önce dövüşmedim ve dövüşü pek bilmiyorum. Muay Thai kick boks yaptım ama yine bir tırsma oluyor nasıl hallederim? Eleştiri yapacaklar cevap vermesin lütfen teşekkürler.

Dayak yemeden dayak atmay öğrenemezsin, korkunun ecele faydası yok. Eğer öğrenmek istiyorsan gitmelisin. İstersen öncesine bir spora git özgüven falan kas oradan o şekilde başla.

Merhaba. Ben 13 yaşındayım ve sokak dövüşü yapmaya korkuyorum. Spor olarak değil normal dövüş ara sıra oluyor ve dayak yerim diye korkuyorum. Daha önce dövüşmedim ve dövüşü pek bilmiyorum. Muay Thai kick boks yaptım ama yine bir tırsma oluyor nasıl hallederim? Eleştiri yapacaklar cevap vermesin lütfen teşekkürler.
Korkmak kadar normali yok. Korkacaksın ki hayatta kalasın. Şöyle de bir nokta var iş artık kaçamayacak noktaya geldiğinde ne yapman gerektiğini bilmen lazım.

Alışırsın ilk kavgamı 12 yaşında etmiştim arkadaşım kafama top atmıştı ve dövmüştüm dayak yiyeceğimi sanıyordum meğerse 1 kere kavgayı aldıktan sonra o korku geçer rahat ol.

Vallahi bende hiç kavga etmedim bazen bir kavga başlayacağı zaman bacaklarım titriyor sebepsizce sanki harekete geçirmek istiyor beden de ben durduruyor gibiyim öyle işte belki de bir kavga etmemiz gereklidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı