YusufFcanN
Yoctopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba, ben Yusuf elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Şu an da bir problemim var o da laptopumun kötü olması. Sağ olsun ailem bana yeni laptop alabileceklerini ve bütçe konusunda da esnek olabileceklerini söylediler. Aslında ne yalan söyleyeyim ömrüm boyunca bilgisayar kullanmış birisi olsam da teknik özellikler konusunda çok cahilim ve elimdeki bu fırsatı yanlış kullanıp birkaç yıl sonra pişman olacağım bir laptop almak istemiyorum. Bu yaşıma kadar kullandığım bütün bilgisayarlar döneminin minimum 10 yıl gerisi teknolojisindeydi, ne oyun oynayabildim ne hayalim olan YouTube için içerik üretebildim hiçbir programı kaldıramıyorlardı. Şimdi de bunlar yetmiyormuş gibi AutoCAD yani mühendislik için önemli olan programı kaldırmıyor bilgisayarım. İsteğim şu: Her programı, oyunu, montajı, çizimi kaldırabilsin, kısaca her şeyi onunla yapmak istiyorum, acaba bunu kaldırır mı diye düşünmek istemiyorum (uzun yıllar başımı ağrıtmasın) ayrıca dayanıklı olmasını istiyorum ve şarjıda uzun gitsin çünkü kendisi ilk göz ağrım olacak. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim
.