Dayanmakta zorlanıyorum

822264

Yoctopat
Kendimi çok halsiz hissediyorum. Karnımda, başımda ağrılar. İçimden hiçbir işi yapmak gelmiyor sadece uzanmak sigara içmek istiyorum. Zaten tedavi görüyorum, Lamictal falan kullanıyorum. Mutsuz hissetmiyorum, hiçbir şey hissedemiyorum. Fiziksel olarak her yerime vuruyor bu ruh halim. Neredeyse 1 aydır böyleyim. Bu süreç içerisinde bağırsaklarım bozuldu, enfeksiyon kaptım. İntihar düşüncelerim yok sadece zorlanıyorum artık. Ailemle desen zaten annemin de psikolojisi bozuk. Her gün hakaret işitiyorum, kızdığı zaman elini kaldırıyor. Hiçbir iş yapmaya gücüm yok ve tartışma sebebi oluyor bu. Asla düzelemedim. İlaçlar mı işe yaramıyor yoksa terapiye mi ihtiyacım var bilmiyorum.

Kendimi çok halsiz hissediyorum. Karnımda, başımda ağrılar. İçimden hiçbir işi yapmak gelmiyor sadece uzanmak sigara içmek istiyorum. Zaten tedavi görüyorum, lamictal falan kullanıyorum. Mutsuz hissetmiyorum, hiçbir şey hissedemiyorum. Fiziksel olarak her yerime vuruyor bu ruh halim. Neredeyse 1 aydır böyleyim. Bu süreç içerisinde bağırsaklarım bozuldu, enfeksiyon kaptım. İntihar düşüncelerim yok sadece zorlanıyorum artık. Ailemle desen zaten annemin de psikolojisi bozuk. Her gün hakaret işitiyorum, kızdığı zaman elini kaldırıyor. Hiçbir iş yapmaya gücüm yok ve tartışma sebebi oluyor bu. Asla düzelemedim. İlaçlar mı işe yaramıyor yoksa terapiye mi ihtiyacım var bilmiyorum.

Ailenle bu durumu konuş Psikolojik Tedavi Hizmetleri ne başvurun bir de bu yaşta sigara sevdası falan garip şu an 8. sınıf falan mısın 14 sen eğer. Ya da ergenlik le alakalıdır bunlar.

Zihninizi idare yorucak bir alışkanlık iyi olur. Kitap okumak ders çalışmak film izlemek hatta oyun oynamak. Belki bağımlılık yapar ama bu ruh halinizin vücudunuza verdiği zarardan daha kötü olamaz diye düşünüyorum. Şimdiki insanların en büyük problemi bu boş vakitle fazla zaman harcıyoruz.

Bazı şeyleri aşırı kafaya taktığınızı düşünmüyor musunuz? Hayat bu. Yeri gelince ailenizle geçinemediğiniz zamanlar da olacak. Gelip geçici şeyler.

Ağabey burada seneca ya da epikürden bir esinti var sanırım bir ara okuduklarınızla ilgili tavsiye almak isterim.

Çoğumuz aynı dönemden, bir kismimiz çok daha kötülerinden geçtik, kendini yalnız hissetme. Ben böyle hissettiğim zamanlarda kendime uğraşacak bir şeyler bulurum hep. Sende kafanı dağıtacak bir şeyler bul, iyi gelir. Sorunlara değil çözümlere odaklan. Bu hayata bir kere geliyoruz ve zaman çok kıymetli. Bu kısa zamanı of puf ederek değil seni mutlu edecek şeyler için çabalamaya harca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı