Dayımın oğluna çakma iPhone 11 alsam ölür mü?

Dayımın oğlu Samsung'u normalde çok seviyordu ancak tuş takımından dolayı kullanımının zor olduğunu söyledi. iPhone alacağım diye beni darlıyor kendisini uyarmama rağmen bana iPhone 11 al diyor. Ben buna çakma iPhone alsam fark eder mi ya da sağlık sorunu çıkarır mı?
kısır kalır benden söylemesi :)
ama farkedilir çünkü play storeden uygulama indirebeliyorsun app storeden bişey indirilmiyor kolay farkedilir

👍
FB_IMG_1601050824845.jpg

Kendisi daha 11 yaşında çocuğun geleceğini de yakmak istemiyorum ama o kadar sinir etti ki böyle bir şey için konu açmak istedim o yüzden hiçbir şey almamak çakma bir telefon almaktan daha makul ve daha yararlı olur diye düşündüm.

Kendisi daha 11 yaşında çocuğun geleceğini de yakmak istemiyorum ama o kadar sinir etti ki böyle bir şey için konu açmak istedim o yüzden hiçbir şey almamak çakma bir telefon almaktan daha makul ve daha yararlı olur diye düşündüm.
iPhone 5 veya 5S alın derim ucuz zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı