Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 26 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar bu oyun neden RAM'in hepsini kullanıyor? Sürekli drop yiyorum, neden acaba?
iPunch Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #2 Grafikler sonda mı? Artı 0 Eksi
KS KS Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 26 Nisan 2023 #3 iPunch dedi: Grafikler sonda mı? Genişletmek için tıkla... Önerilen olarak yüksek ayarlarda Artı 0 Eksi
iPunch Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #4 Düşürüp denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 26 Nisan 2023 #5 iPunch dedi: Düşürüp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlara alsam da RAM kullanımı düşmüyor. Artı 0 Eksi
iPunch dedi: Düşürüp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlara alsam da RAM kullanımı düşmüyor.
iPunch Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #6 Nevzat Özkan dedi: En düşük ayarlara alsam da RAM kullanımı düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey buldum belki işine yarar. Oyun oynarken yüksek RAM kullanım sorunu ve çözümü Yüksek performans donanımlara sahip olan cihazlar hariç,diğer cihazlarda bir oyun açıldığında bilgisayarınızdaki RAM kullanım oranı arka planda ça www.webdedestek.com Artı 0 Eksi
Nevzat Özkan dedi: En düşük ayarlara alsam da RAM kullanımı düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey buldum belki işine yarar. Oyun oynarken yüksek RAM kullanım sorunu ve çözümü Yüksek performans donanımlara sahip olan cihazlar hariç,diğer cihazlarda bir oyun açıldığında bilgisayarınızdaki RAM kullanım oranı arka planda ça www.webdedestek.com