Days Gone alınır mı?

omerdgn10

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
i5 12400
Days Gone 225 TL alınır mı? Bilemedim sizce nasıl bir oyun akıcı mı oynanır mı? Açık dünyası nasıl, kendini tekrar ediyor mu? Ve en önemli soru parasını hak ediyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık dünyası bir değişik. Oyunun konsepti farklı. Dying Light oyununu düşün. Dying Light'ı içeriyor ama oyunda sadece motor kullanarak her yere gidiyorsunuz. Değişik bir konsepti vardı, muhtemelen beğenirsiniz. Tavsiye ederim ve evet, daha ilk görevden tekrara sarıyor.

Yaklaşık 17 saat falan oynadım, şu ana kadar çok hoşuma gitti. Açık dünyada motorla gezmek çok keyif verici, grafikleri adeta görsel şölen ama diğer konularda ben zayıf kaldığını düşünüyorum. Her oyunun yaptığı gibi bu oyunda kendini tekrar ediyor. Bence 225 TL'ye alınabilir.

Days Gone 225 TL alınır mı? Bilemedim sizce nasıl bir oyun akıcı mı oynanır mı? Açık dünyası nasıl, kendini tekrar ediyor mu? Ve en önemli soru parasını hak ediyor mu?

Ben oynadım fakat bir süre sonra sıkmaya başlamıştı beni.

225 TL'ye oyun almanın rüya olduğu bu dönemde kesinlikle alınır.

Yeni diyebileceğimiz kaç tane oyunu 225 TL'ye alabiliyoruz şu anda?
Days gone 5 sene önce çıkmadı mı? (Düzenleme : Bilgisayara 3 yıl önce gelmiş)
Yeni oyunları alamazsın fakat biraz eski oyunlar çok uyguna var. Parasına değeceğini düşünüyorsanız almayı düşünüyorum.

Çok çok iyi değil kendini tekrar edebiliyor ama açık dünya zombi oyunu seviyorsanız güzel 225 liraya değer.

Bu arada İtemsatış'tan Steam key almanız bence daha iyi olur fiyatı 225 lira

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…