''Kendini tekrar etmeyen oyun'' derken nasıl mesela uzun süredir bu terimi görüyorum merak ediyorum aydınlanmak istiyorum bu konuda.Kendini tekrar etmeyen oyun bulmak çok zor bu dönemde. Ama Hades Epic'te şu an 235 TL. Onu önerebilirim.
''Kendini tekrar etmeyen oyun'' derken nasıl mesela uzun süredir bu terimi görüyorum merak ediyorum aydınlanmak istiyorum bu konuda.Kendini tekrar etmeyen oyun bulmak çok zor bu dönemde. Ama Hades Epic'te şu an 235 TL. Onu önerebilirim.
@omerdgn10, eski oyunları bile 200 TL fiyat bandına zor alırsınız ki bu fiyatta ındie oyunlar bile pek yok.
"Kendini tekrar etmeyen oyun" derken nasıl mesela uzun süredir bu terimi görüyorum merak ediyorum aydınlanmak istiyorum bu konuda.
@Racoon, ikisi çok farklı türden oyun ve Witcher 3 herkese hitap edebilecek oyun değil. İşleyişi yavaş ve CD Projekt'in fiyat politikasını beğeniyorum açıkçası. Her firma, bu firma gibi anlayışlı fiyat politikası sergilemiyor.
Bu oyun kendini çok tekrar ediyor diyenler haklı. Bu şeyi bilerek bu oyunu oynadım, her şey başta iyiydi güzeldi ancak 2,3 saatin ardından harbiden de çok tekrar ediyor. Oyuna totelde bir 5-10 saat dayanmışımdır.
Hele bir ara sahne vardı flashback idi. Birileriyle kavga ediyorduk yumruk yumruğa, bir fight bu kadar zevksiz olamaz, bari ara sahne şeklinde olsaydı. Kısacası oyun beni fazla tatmin etmedi ama biraz daha dayanıp oynasaydım tatmin edebilir miydi bilmiyorum.
Yukarıda önerdiğim oyunlarda 250 lirayı geçen fiyat yoktu sanırım evet tür olarak aynı değiller ama kötü oyunlarda değiller illa açık dünyada zombi istiyorsan Days Gone dışı Dying Light ve Project Zomboid'dan başka güzel oyun bilmiyorum ben.
Büyük ihtimal tatmin etmezdi ama yanlış hatırlamıyorsam son görevler hoşuma gitmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.